HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ucuz fiyatlarla uçma şansı Pegasus'ta

Uygun fiyatlara uçak bileti satın almak isteyenler çareyi Pegasus'ta buluyor. Pegasus pek çok kampanya ile vatandaşlara uygun fiyatlarla uçakla seyahat etme fırsatı sunuyor.

Ucuz fiyatlarla uçma şansı Pegasus'ta

20 yıldır havayolu hizmeti veren Pegasus, hem zamandan hem de cebinden tasarruf etmek isteyen geziseverlere büyük avantajlar sunuyor. Ucuz uçak bileti arayanlar için Pegasus Airlines'te pek çok seçenek var. Uçak ile seyahat etmek isteyenlerdenseniz Pegasus kampanyalarından faydalanabilir, ciddi tasarruflar elde edebilirsiniz. İster yaz ister kış, ister yurtdışı isterse yurtiçinde Pegasus'un her şarta uygun farklı kampanyaları bulunuyor. Daha önce "Bir Bilet Alana Bir Bilet Bedava" ve "Yaz'ı Daha Uzun Yaşa" kampanyalarıyla müşterilerine uygun fiyatlardan uçak bileti almayı sağlayan Pegasus Airlines, yurtdışına seyahat planı olanlar için de avantajlar sunuyor. İşte, Pegasus'un bilet fiylatlarındaki örnek kampanyaları!

PEGASUS'TAN AVANTAJLAR

Pegasus kampanyalarıyla yurtdışına çıkmak da pahalıya patlamıyor. Pegasus bazı dönemlerde yurtdışı biletlerini 59,99$'dan başlayan fiyatlarla satışa sunarak müşterilerine kolaylık sağlıyor. Yurtdışı bilet fiyatlarında avantajdan yararlanmak için tek yapılması gereken kampanya tarih aralıklarını takip etmek. Türkiye çıkışlı yurtdışı 59,99 $ ’dan başlayan fiyatlarla belirtilen ücretler süper eko başlangıç fiyatlarıdır. Yazı Yurt Dışında Daha Uzun kampanyası 9.000 koltuk ile sınırlıdır. Belirtilen fiyatlar yön direkt uçuşlar için geçerlidir. İptal ve iade -- değişiklik için ücret sınıfının kuralları geçerli olur. Uçuşlarda her bir yolcu ve her bir uçuş segmenti için 8 USD’den başlayan check in bedeli tahsil edilir. Bu bedel, ülkeler ve uçuş yapılacak hatlar bazında değişiklik gösterir. Pegasus bu kurallar da değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Pegasus’tan kaçıranların çok üzüleceği kampanya "Bir Bilet Alana Bir Bilet Kampanyası" yazın seyahat edip kış seyahatini garantilemek için kullanacağı bir kampanyaydı. Bu kampanya ile Temmuz ayında uçak biletini alanlar Kasım – 26 Mart tarihleri arasında kullanmak üzere yurtiçinde tek yön bedava bilet kazandı. Ancak, Pegasus bu tip kampanyaları sık sık yaptığı için takip ederek, faydalanmak mümkün. Pegasus tatilini Eylül ve Ekim’e uzatanlar için de büyük fırsat sunmuştu. Bu kampanya ile Temmuzun ilk haftası biletlerini alanlar, yurtiçi ve Kıbrıs biletlerinde indirim elde edebilme fırsatını yakaladılar.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler