HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pendik Belediyesi'nden tepki çeken 'Adalet Yürüyüşü' paylaşımı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde başlatılan Adalet Yürüyüşü'nde bugün 23. gün... 15 Haziran Perşembe günü Ankara Güvenpark'tan yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki adalet korteji, yirmi ikinci gününde İstanbul'a doğru yürüyüşüne devam ederken, yol güzergahı üzerinde olan Pendik Belediyesi'nden büyük tartışma yaratan bir sosyal medya paylaşımı geldi. Belediye tarafından yapılan bu paylaşıma vatandaşlar büyük tepki gösterdi.

Pendik Belediyesi'nden tepki çeken 'Adalet Yürüyüşü' paylaşımı

Cumartesi günü İstanbul Pendik’ten geçmesi beklenen Adalet Yürüyüşü’yle ilgili Pendik Belediyesi'nin Twitter hesabından yaptığı paylaşım büyük tepki çekti.

Yapılan paylaşımda, Pendik Belediyesi, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü'nü “sözde adalet yürüyüşü” sözleriyle ifade eden belediye, ayrıca yürüyüşü provokasyona açık olarak niteledi.

Pendik Belediyesi yaptığı açıklamada şu cümleyi kullandı:

“Provokasyona açık olan bu yürüyüş sebebi ile güvenlik açısından 8 Temmuz Cumartesi günü Sahil Pazarı kurulmayacaktır. Halkımızın sağduyu içerisinde güvenlik güçlerimizin uyarılarını dikkate almaları yararlarına olacaktır.”

Pendik Belediyesi’nin sitesinden ve sosyal medya hesaplarından yapılan bu paylaşıma vatandaşlar büyük tepki gösterdi.

Tepkilerden bazıları şöyle:


En Çok Aranan Haberler