HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pes etmiyor! 5'inci kez intihara kalkıştı

Denizli’de daha önce 4 defa intihara teşebbüs ederek polis, itfaiye ve sağlık ekiplerini alarma geçiren 32 yaşındaki Suat As, 5'inci kez intihar girişiminde bulundu. Sivil polis ekipleri şahsı, dalgınlığından faydalanarak bir anda çekerek kurtardı. As, sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. As'ın geçen 11 Temmuz'da da, hastanede intihara kalkıştığı ve ilk teşebbüsünde kız arkadaşından ayrıldığı için bunalıma girdiğini söylediği belirtildi.

Denizli Devlet Hastanesi arkasındaki yapımı devam eden bir inşaatın son katına çıkan Suat As, 5'inci kez intihar teşebbüsünde bulundu.

Suat As'ın 8 katlı bir inşaatın son katına çıkarak bağırıp çağırmaya başlaması üzerine çevredeki vatandaşlar hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler Suat As'ı görünce şaşırdı.

AİLEVİ SEBEPLERDEN İNTİHARA KALKIŞTI

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin hava yastığı getirdiğini gören Suat As kendini atmakla tehdit etti. İkna çabalarına kulak asmayan Suat As'ı dalgın bir anında yakalayan polis ekipleri aşağıya indirdi ve sağlık ekiplerine teslim etti. Daha önce 4 defa intihara teşebbüs eden Suat As'ın ailevi sebeplerden dolayı intihar etmek istediği öne sürüldü.

İHA


En Çok Aranan Haberler