HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pınar Altuğ Instagram'da Yağmur Atacan yorumuna tepki gösterdi

Pınar Altuğ Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafın altına Yağmur Atacan hakkında gelen yoruma ateş püskürdü. Pınar Altuğ, Instagram yine sayfasından gelen yoruma sert çıktı!

Pınar Altuğ Instagram'da Yağmur Atacan yorumuna tepki gösterdi

Oyuncu Pınar Altuğ Instagram hesabından eşi Yağmur Atacan ile birlikte yer aldığı fotoğrafları paylaştı. Pınar Altuğ - Yağmur Atacan çiftinin fotoğrafının altına çok sayıda yorum yapılırken, bu yorumlar arasından bir tanesi Pınar Altuğ'u çıldırttı.

Pınar Altuğ Instagram'da eşi Yağmur Atacan ile fotoğrafını paylaştı ve fotoğrafa çok sayıda olumlu yorum yapıldı. Ancak yorumlardan biri güzel oyuncuyu çileden çıkardı. Bir takipçisinin, "Yaw bu kadının oğlu ne ara bu kadar büyüdü? büyümüş de annesiyle fotoğraf da çektiriyor" yorumu Pınar Altuğ'u çılgına çevirdi.

Gelen yoruma oldukça öfkelenen Pınar Altuğ Instagram'dan bu takipçisine cevap verdi. Altuğ, "Eşim, hayat arkadaşım ve çocuğumun babası hakkında bu kadar hadsiz olup sonra da insan hatta erkek diye ortalıkta mı dolanıyorsunuz! Ne mutlu bize ki hayatımız ve evliliğimizle ilgili yapabildiğiniz tek yorum aramızdaki yaş farkı." ifadelerini kullandı.

Bu olayın ardından çok sayıda takipçisi Pınar Altuğ - Yağmur Atacan çiftine destekleyen yorumlarda bulundu.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler