HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pınar: "Ürünümüz %100 dana eti içermektedir"

Pınar Entegre Et ve Un Sanayii A.Ş.'den yapılan açıklamada, medyada yer alan "Pınar Uzun Soyulmuş Sosis-Yüzde 100 Dana" ürününde kanatlı eti tespit edildiği iddialarına yanıt verildi.

ANKARA (ANKA) - Açıklamada, "ürünümüz yüzde 100 dana eti içermekte olup, ürünümüzde herhangi bir uygunsuzluk bulunmamaktadır" dedi.

Pınar'ın tağşiş yaptığı izleniminin oluşturulmaya çalışıldığı öne sürülen açıklamada, tüketicilerin, hiçbir şüpheye kapılmadan tüm ürünleri gönül rahatlığıyla tüketmeye devam etmeleri istendi. Pınar Et olarak bu "yanlış ve haksız" değerlendirmeye karşı hukuki haklarını arayacakları vurgulanan açıklamada, şöyle denildi:

"Pınar Et olarak, sadece "Uzun Soyulmuş Sosis-Yüzde 100 Dana' ürünümüz değil, bütün ürünlerimiz etiketlerinde belirtilen içerik bilgileriyle uyumlu olarak üretilmekte olup, hiçbir ürünümüzde "taklit' ve "tağşiş' olarak nitelendirilebilecek bir durum söz konusu değildir. Adı geçen ürünümüzün, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na bağlı, Bornova Veteriner Kontrol Enstitüsü Laboratuarı'nda yapılmış analiz raporu ekte yer almaktadır. Raporda da görüldüğü üzere ürünümüz yüzde 100 dana eti içermekte olup, ürünümüzde herhangi bir uygunsuzluk bulunmamaktadır."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler