HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

PKK o görüntüleri yayınladı

Terör örgütü PKK'nın elinde bulunan rehin üç asker ile bir polis ve kaymakam adayının yeni görüntüleri yayınlandı.

PKK o görüntüleri yayınladı
Aylardır terör örgütü PKK'nın elinde bulunan üçü asker bir polis ve kaymakam adayının yeni görüntüleri yayınlandı. Terör örgütüne ait internet siteleri tarafından yayınlanan görüntülerde kameraya konuşan rehineler durumlarının iyi olduğunu ifade etti.
Yaklaşık yedi aydır terör örgütü PKK'nın elinde rehine olarak bulunan Muş Kaymakam adayı Kenan Erenoğlu, Astsubay Abdullah Sörfçeler, polis memuru Nadir Özgen, uzman çavuş Kemal Ekinci ve uzman çavuş Zihni Koç’un görüntüleri terör örgütüne ait internet siteleri tarafından yayınlandı. Esirler ailelerine seslenerek sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.
Astsubay Abdullah Söpçeler ve uzman çavuş Zihni Koç, 9 Temmuz 2011’de Diyarbakır’ın Lice ilçesinde, kaymakam adayı Kenan Erenoğlu aynı yıl 12 Ağustos’ta Muş-Kulp karayolu üzerinde yapılan kimlik kontrolü sırasında, uzman çavuş Kemal Ekinci 1 Ekim’de Şırnak merkezde, polis memuru Nadir Özgen ise 10 Eylül’de Van’ın Çatak ilçesinde esir alınmıştı.
Kaçırılan asker, kaymakam adayı ve polisin kurtarılması için yapılan operasyonlarda Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsalında 13 asker şehit olmuştu, Terör örgütünün elinde bulunan rehineleri kurtarmak için geçtiğimiz hafta da bir operasyon daha yapılmış ancak sonuç alınamamıştı.

[PKK o görüntüleri yayınladı](https://www.mynet.com/videolu-haberler "PKK o görüntüleri yayınladı") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler