HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

PKK’lıları deniz yoluyla Suriye'den Muğla’ya getiren 4 kişi yakalandı

Muğla’nın Seydikemer ve Köyceğiz ilçelerinde etkisiz hale getirilen PKK’lı teröristleri Suriye'nin Lazkiye kentinden deniz yoluyla Muğla'ya getirdikleri belirlenen Suriye uyruklu 3 gemi personeli ile bir örgüt üyesi yakalandı.

Seydikemer ilçesinde, 4 Ekim günü güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 4 terörist etkisiz hale getirilmiş, soruşturmanın genişletilmesinin ardından 3 kişi daha yardım ve yataklık ettikleri için gözaltına alınmıştı. Yakalanan teröristlerin itirafı üzerine Köyceğiz ilçesi Toparlarlar bölgesinde, 5 Ekim günü güvenlik güçleri ile 7 kişilik PKK’lı terörist grup arasında yaşanan çatışmada 5 terörist ölü olarak ele geçirilmiş, 1 güvenlik görevlisi ise yaralanmıştı.

TERÖRİSTLERİ DENİZ YOLUYLA MUĞLA'YA GETİREN 4 KİŞİ YAKALANDI

Teröristlerin Muğla’ya nasıl geldiklerinin belirlenmesi için çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK'lı teröristleri Lazkiye’den deniz yolu ile Muğla’ya getirdikleri tespit edilen Suriye uyruklu 3 gemi personeli ile örgüt üyesi bir kişinin Seydikemer ilçesinde olduklarını tespit etti.

Operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheli, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.


En Çok Aranan Haberler