HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

PKK'nın kaçırdığı babalarını istiyorlar

Muş'un Alaniçi Köyü'nde oturan Herdem Gürtük ile 3 oğlu, 15 yıl önce kaçırıldıktan sonra akıbetinden haber alamadıkları Bayram Gürtürk'ün, PKK tarafından teslim edilmesini istedi.

Merkeze bağlı Alaniçi Köyü'nde oturan evli ve 3 çocuk babası Bayram Gürtürk, askerden döndükten 40 gün sonra 22 yaşındayken PKK tarafından kaçırıldı. Bayram Gürtürk'ün oğulları 15 yaşındaki Ferman, 16 yaşındaki Selim ve 19 yaşındaki Yavuz Gürtük, babalarının yüzünü merak ettiklerini söyledi. PKK'nın elindeki asker ve kamu görevlilerinin teslim edilmesinden sonra umutlanan ve sürekli gözyaşı döken Gürtük kardeşler, "Yüzünü merak ettiğimiz babamızı istiyoruz. Fotoğraflarına bakarak kendimizi avutmakla olmuyor" diye konuştu.

Herdem Gürtürk, eşi Bayram Gürtürk'ün serbest bırakılmasını isterken, "Bayram'ı kalabalık bir terörist grup götürdü. Gitmemek için çok direndi. Teröristlerin ayaklarına kapandık ama eşimi bırakmadılar. Kamu görevlilerinden sonra kocamın da serbest bırakılmasını bırakılmasını istiyorum" dedi. (DHA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler