HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

PKK'nın tankerli katliam planı ortaya çıktı

Şırnak'ta düzenlenen operasyonda, bombalı eylemlerde kullanılması planlanan ve içerisinde bir tonluk patlayıcı yerleştirilecek alan hazırlanan su tankeri ele geçirildi.

Şırnak İl Jandarma Komutanlığınca, bölücü terör örgütü mensupları tarafından, kamu kurum ve kuruluşlarına, karayollarında güvenlik kuvvetlerinin kontrol noktalarına ve kritik tesislere patlayıcı yüklü araçlarla saldırı yapılacağı istihbaratının alınması üzerine Cudi Dağı bölgesine operasyon düzenlendi.

1 TON BOMBA DÖŞENECEKTİ

Operasyonda, bir su tankeri bulundu. Römorku inceleyen güvenlik güçleri, içerisinde bir tonluk patlayıcı yerleştirilmek için hazırlanmış özel bir bölmenin bulunduğunu tespit etti. Römork, bulunduğu yerde imha edildi.

Nusaybin’de 3 terörist etkisiz hale getirildi

Mardin'in Nusaybin ilçesinde güvenlik güçlerince sürdürülen terör operasyonunda 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Edinilen bilgiye göre, Mardin'in Nusaybin ilçesinde 10 kırsal mahallede dün ilan edilen sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Yasak sonrası başlatılan operasyonda akşam saatlerinde Bagok Dağı'nda teröristlerce sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Etkisiz hale getirilen teröristlerin üst düzey oldukları iddia edildi.

AA/DHA


En Çok Aranan Haberler