HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polis memuru göz yaşlarıyla uğurlandı

Sivas’ın Zara ilçesinde, 3 gün önce geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan polis memuru Tuncay Emre Güneş (26) hayatını kaybetti.

Güneş için görev yaptığı Sivas Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

Cenaze törenine; Vali Zübeyir Kemelek, Garnizon Komutanı Mustafa İlter, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, şehit yakınları ile emniyet mensupları ve polis arkadaşları katıldı. Törende duygusal anlar yaşandı. Anne Keriman Güneş ve polis memurunun yakınları gözyaşlarına hâkim olamadı.

Polis memurunun naaşının alana getirilmesiyle şehit yakınları gözyaşı döktü. Naaşın başına gelen anne Kerimen Güneş ve yakınları, burada polis memuruna ağıtlar yaktı. Anne Güneş'in, “Al bayrağına da sana da canım feda paşam” sözleri herkesi duygulandırdı. Anne Güneş, tören boyunca oğlunun şapkasını elinden bırakmadı. Anneyi, polis memurunun arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Saygı duruşu sırasında, polis memurunun annesi Keriman Güneş’in selam verdiği gözlendi.

Emniyet Müdür Vekili Emin Mergen, konuşmasında, polis memuru Güneş’i elim bir trafik kazasında kaybettiklerini söyledi. Müftü Vekili Mehmet Şahin’in yaptığı duanın ardından, polis memuru Tuncay Emre Güney’in cenazesi, toprağa verilmek üzere ambulansla Kayseri’ye gönderildi.

EKİM AYINDA DÜĞÜN YAPACAKLARDI

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli Güneş'in kullandığı 24 DC 676 plakalı otomobil, Zara'da 3 gün önce, gece yarısı 38 UR 301 plakalı kamyon ile çarpışmış, hurdaya dönen otomobilde bulunan eşi Sema Savuk olay yerinde hayatını yitirmişti. Polis memuru Tuncay Emre Güneş de ağır yaralı olarak Zara Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Burada ilk müdahalesi yapılan Güneş'in tedavisine, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'de devam ediliyordu. 26 yaşındaki polis memuru Güneş, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis memuru Tuncay Emre Güneş’in, eşi Sema Savuk ile daha önce resmi nikah ile evlendikleri, Ekim ayında ise düğün yapacakları öğrenildi.

(CHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler