HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polise mesaj cezası

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bir polis memurunun, sosyal medyada paylaştığı mesaj nedeniyle görevinden uzaklaştırıldığını açıkladı.

Polise mesaj cezası

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, sosyal bir paylaşım sitesinde 'emniyet mensubuna yakışmayacak' şekilde paylaşımda bulunan personelin görevden uzaklaştırıldığını ve hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Emniyetin yazılı açıklamasında, şöyle denildi:

"Sosyal bir paylaşım sitesinde emniyet mensubuna yakışmayacak şekilde yazı yazarak paylaşımda bulunan personel, tarafımızdan hiçbir şekilde tasvip edilmeyen ve kesinlikle kabul edilemez bu davranışı nedeniyle, İl Valimizin de talimatları doğrultusunda derhal görevden uzaklaştırılmış ve hakkında soruşturma başlatılmıştır."

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da, görevden alınan polis memuru ile ilgili şu twiti attı:

"Sosyal Medyada kötü, çirkin paylaşımları ile tarafıma yoğun biçimde şikayet olunan bir polis memuru hakkında süratle cezai işlemleri yaptık."

POLİS MEMURU NE YAZMIŞTI?

Berkin Elvan hakkında Facebook üzerinden hakaret içeren mesajlar atan polis memuru U. Ç. 'nin yazdıkları şoke etti.

Yazdığı mesajda 'Senin yüzünden iznim kapandı. Nesiniz lan siz kimsiniz. neymiş ekmek almaya gidiyormuş! Kafana sıkan çeviğin ellerinden öperim' gibi bir ifade kullanan polis için İstanbul Emniyet Müdürlüğü harekete geçti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler