HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Porto Beşiktaş maçı canlı izle (Tivibu Spor izle): Maçı şifresiz yayınlayan kanallar için tıklayın!

Porto Beşiktaş maçı internetten canlı izlenebilir durumda. Haberimizdeki bağlantı ile Porto Beşiktaş maçını Tivibu Spor kanalındancanlı izleyebilir ve dünya çapında maçı şifresizyayınlayan kanalları da öğrenebilirsiniz. Şampiyonlar Ligi heyecanı başladı, Beşiktaş kendi grubunda 3 puan ile açılış yapmak istiyor. İşte Porto Beşiktaş maçını şifresiz izlemenin yolları. Ayrıca, haberimizden, Trabzonspor Gençlerbirliği maçını canlı takip edebilirsiniz.

Porto Beşiktaş maçı canlı izle (Tivibu Spor izle): Maçı şifresiz yayınlayan kanallar için tıklayın!

Porto Beşiktaş maçını şifresiz yayınlayan uydu kanallarını haberimizde listeledik. Maç günleri, özellikle yurtdışında yaşayan gurbetçiler, futbol severler yaşadıkları ülkelerde maçı şifresiz veren kanalları merak ediyorlar. Bu sezon, Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına çıkan Beşiktaş Portekiz'de Porto'dan galibiyet çıkarmaya çalışıyor ve ilk maçın gruplardaki puan sıralamasında etkisi oldukça büyük. Şampiyonlar Ligi'nin geniş yayın havuzu nedeniyle Porto Beşiktaş maçı dünya çapında 60'dan fazla ülkede şifresiz yayınlanıyor. Özellikle Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan futbol severler, 4 farklı şifresiz kanal alternatifiyle Porto Beşiktaş maçını canlı ve şifresiz izleyebilecekler.

Beşiktaş, grubundaki pekçok takımı yakından tanıyor. Birçoğu ile önceden karşılaşmışlardı fakat Beşiktaş adına en bilinmez takımlardan bir tanesi, Alman temsilcisi takım olan Liepzig. Dolayısıyla henüz ilk maçtan Şampiyonlar Ligi'nde 3 puan alabilmek, turnuvada yolu yarılamak anlamına da gelebiliyor. Bakalım, Porto Beşiktaş maçı, Tivibu Spor canlı yayınının yanısıra, hangi kanallardan şifresiz izlenebilir?

Porto Beşiktaş maçı Tivibu canlı izle

Yukarıdaki bağlantımıza tıklayarak; Porto Beşiktaş maçını canlı izleyebilirsiniz.

PORTO BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI ve ŞİFRESİZ YAYINLAYAN KANALLAR: HANGİ KANALLARDAN CANLI İZLENEBİLİYOR?

Gurbetçilerin çok olduğu ülkelere göre Porto Beşiktaş maçını şifresiz yayınlayacak kanallar şu şekilde: Avrupa'da Fransa beIN Sports aracılığı ile şifresiz yayınlıyor, Estonya ve Finlandiya Viasat Xtra 1 kanalı ile şifresiz yayın gerçekleşiyor.
Porto Beşiktaş maçı, Porto'da tek kanal tarafından canlı yayınlanıyor fakat söz konusu kanal bazı maçları şifreli, bazı maçları da şifresiz yayınlıyor. Maçın Portekiz'deki canlı yayını Sport TV1 kanalından gerçekleşecek.

Canlı takip

İspanya'da Porto Beşiktaş maçını şifresiz yayınlayan kanalların arasında Movistar+ ve beIN Sports Ceonnect Espana kanalları bulunuyor. Son olarak, maçı şifresiz yayınlayan kanallar açısından, ABD'de bir bolluk söz konusu: ABD'De, Fox Soccer Match Pass, WatchESPN, Fox Soccer Plus, fuboTV, ESPN3, FOX Sports GO kanalları bu maçı canlı ve şifresiz yayınlayacak.
Son olarak Azerbaycan'da Porto Beşiktaş maçı yurtdışı kanallarından izlenecek, zira İdman TV'nin yayın akışında Porto Beşiktaş maçı listede yok.

PORTO BEŞİKTAŞ MAÇI KESİN 11'LER

Fabri, Adriano, Pepe, Tosic, Caner, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Quaresma, Babel, Cenk (Beşiktaş)
Casillas, Ricardo, Marcano, Felipe, Telles, Brahimi, Torres, Danilo, Corona, Marega, Tiquinho (Porto)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler