HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Porto Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ın maçı şifresiz mi?

Beşiktaş, Porto maçına hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi'nde tek temsilcimiz Beşiktaş, G grubundan Monaco, Porto ve Leipzig ile mücadele edecek. Beşiktaş yönetim kurulu, bu sene aldığı bir karar ile deplasmanda oynanayacak maçlara taraftar götürmeyecek. Beşiktaş, Porto maçından önce sitesinden bu konuda taraftara çağrı yaptı. Peki Porto Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ın maçı şifresiz kanalda mı?

Porto Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ın maçı şifresiz mi?

Porto - Beşiktaş maçı ile siyah-beyazlıların bu sezon Şampiyonlar Ligi macerası başlıyor. Devler Ligi'nde G grubunda mücadele edecek Beşiktaş'ın rakipleri ise Monaco, Porto, Leipzip. Beşiktaş, gruptaki ilk maçını Porto ile deplasmanda yapacak. BJK resmi sitesinden taraftarına maça gitmeme çağrısı yaptı. Beşiktaş yönetim kurulu, geçen sezon Lyon ile oynadıkları maç sonrasında UEFA'nın aldığı karar nedeniyle riske girmemek için deplasman maçlarına taraftar götürülmeyecek. Peki Porto Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

PORTO BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde G grubunda Porto Beşiktaş maçını İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Anthony Taylor yönetecek. Anthony Taylor'ın yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn yapacak. Constantine Hatzidakis'in 4. hakem olarak görev alacağı Porto - Beşiktaş maçının yardımcı hakemleri ise Craig Pawson ve Jonathan Moss. Porto - Beşiktaş maçı 13 Eylül Çarşamba günü oynanacak. Porto - Beşiktaş maçı Tivibu Spor 2 kanalından naklen yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ, PORTO MAÇINA ÇOK SIKI HAZIRLANIYOR!

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki ilk maçında 13 Eylül Çarşamba günü Portekiz ekibi Porto ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarına başladı. Süper Lig'in 4. haftasında Kardemir Karabükspor'u 1-0 mağlup eden Beşiktaş, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen basına kapalı idmanda Kardemir Karabükspor maçında forma giyen futbolcuların salonda yenilenme çalışması yaparak günü tamamladığı aktarıldı. Diğer futbolcuların ise pas, 5'e 2 top kapma, dar alanda oyun, kontrollü pas ve duran top çalışmalarının yanı sıra çift kale maç ve şut idmanı yaptığı belirtildi.

Siyah-beyazlılar, Porto maçının hazırlıklarına yarın akşam yapacağı idmanla devam edecek.

BEŞİKTAŞ PORTO İLE 6 MAÇINA ÇIKACAK!

Beşiktaş ile Porto daha önce beş karşı karşıya geldiler. 2010 yılında Avrupa Ligi'nde L grubunda karşı karşıya gelen iki takımdan Porto, Beşiktaş'ı ilk maçta 3-1 yenerken 2. maçta 1-1 berabere kaldılar. 2007 yılında ise Şampiyonlar Ligi A grubunda karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Porto, Beşiktaş'ı 1-0 ve 2-0 yenmeyi başardı. Diğer maç ise bir hazırlık maçı idi ve maç 0-0 sona erdi.

BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSU

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki kadrosu belli oldu. G Grubu'nda Porto, Leipzig ve Monaco'yla mücadele edecek siyah-beyazlı takım, UEFA'ya 21 kişilik listeyi gönderdi. Listede sakatlığı bulunan Atınç Nukan'ın yanı sıra Aras Özbiliz, Denys Boyko, Alexander Milosevic ve Pedro Franco yer almadı.

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi listesinde şu isimler bulunuyor:

Tolga Zengin, Fabricio Agosto Ramirez, Adriano Correia, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Pepe, Matej Mitrovic, Dusko Tosic, Tolgay Arslan, Ryan Babel, Orkan Çınar, Atiba Hutchinson, Jeremain Lens, Gary Medel, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Anderson Talisca, Necip Uysal, Mustafa Pektemek, Alvaro Negredo, Cenk Tosun.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler