HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Porto Beşiktaş maçını şifresiz yayınlayan kanallar: İdman TV Beşiktaş maçını yayınlayacak mı?

Porto Beşiktaş maçı ile Şampiyonlar Ligi heyecanı başlıyor! Beşiktaş, Porto ile Avrupa Kupaları'nda daha önce dört kez karştı, rakibine karşı ilk galbiyetini almaya çalışacak. Porto - Beşiktaş maçını dünya çapında birçok kanal şifresiz yayınlıyor. Beşiktaş maçı şifresiz mi yayınlanacak, hangi kanallarda şifresiz yayınlanıyor? Beşiktaş'ın maçı hangi kanalda? İdman TV'de şifresiz yayınlanacak mı? İşte tüm soruların cevabı!

Porto Beşiktaş maçını şifresiz yayınlayan kanallar: İdman TV Beşiktaş maçını yayınlayacak mı?

Porto Beşiktaş maçı şifresiz mi yayınlanacak merak ediliyor. Şampiyonlar Ligi'nde Portekizli Porto ile karşılaşan Beşiktaş, avrupa'daki 197. maçına çıkacak. Özellikle, yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız, Porto Beşiktaş maçı nasıl şifresiz izlenir merak ediyorlar. Türkiye'de sadece TivibuSpor 2 kanalından canlı yayınlanacak olan Porto Beşiktaş maçı, Hindistan'dan Bolivya'ya kadar pekçok ülkede canlı ve şifresiz izlenebilecek.

Porto Beşiktaş maçını şifresiz yayınlayan kanallar arasında gurbetçilerin çok olduğu ESPN kanalı da canlı ve şifresiz yayın gerçekleştirecek.

PORTO BEŞİKTAŞ MAÇINI ŞİFRESİZ YAYINLAYAN KANALLAR: 40'TAN FAZLA ÜLKEDE ŞİFRESİZ YAYIN!

Porto Beşiktaş maçı, Tivibu kanalı ile canlı ve şifreli olarak 21.45'te yayınlanacak. Fakat gurbetçiler için avrupa, amerika kıtası, afrika ve arabistan'da canlı ve şifresiz yayınlanacak. Gurbetçilerin çok olduğu ülkelere göre Porto Beşiktaş maçını şifresiz yayınlayacak kanallar şu şekilde: Avrupa'da Fransa beIN Sports aracılığı ile şifresiz yayınlıyor, Estonya ve Finlandiya Viasat Xtra 1 kanalı ile şifresiz yayın gerçekleşiyor.

İspanya'da Porto Beşiktaş maçını şifresiz yayınlayan kanalların arasında Movistar+ ve beIN Sports Ceonnect Espana kanalları bulunuyor. Son olarak, maçı şifresiz yayınlayan kanallar açısından, ABD'de bir bolluk söz konusu: ABD'De, Fox Soccer Match Pass, WatchESPN, Fox Soccer Plus, fuboTV, ESPN3, FOX Sports GO kanalları bu maçı canlı ve şifresiz yayınlayacak.
Son olarak Azerbaycan'da Porto Beşiktaş maçı yurtdışı kanallarından izlenecek, zira İdman TV'nin yayın akışında Porto Beşiktaş maçı görünmüyor.

PORTO CEPHESİNDEN BEŞİKTAŞ MAÇI AÇIKLAMALARI

Şampiyonlar Ligi'ndeki Porto-Beşiktaş maçı öncesi Porto cephesinden önemli açıklamalar geldi. Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao, Beşiktaş ile oynayacakları mücadeleyi değerlendirirken, maçın önemine dikkat çekti.

Grubu değerlendiren ve Beşiktaş maçının önemini vurgulayan Conceiçao, "Gruptaki takımlar birbirine çok yakın, zor bir grup. Her takım lider olabileceği gibi, gruptan çıkamyabilir. Elimizden geleni yaparak bütün puanları kazanmak istiyoruz. Evimizdeki maçlar bu açıdan çok önemli. Beşiktaş maçına da bu yüzden önem veriyoruz" dedi.

"ABOUBAKAR'IN OYNAMASINI İSTERDİM"

Pereira ve Aboubakar'ın oynayamayacağını kaydeden teknik adam, "Takımda bu maça çıkmadan önce 2 önemli eksiğimiz var. Maxi Pereria ve Aboubakar. Bu iki oyuncudan faydalanamayacağız. Her ikisi de önemli oyuncular. Bunlar futbolun içinde var. Bütün oyuncularıma güveniyorum" ifadelerini kullandı.

"OYUNCULAR YARDIM EDERSE, HER ALANDA BAŞARILI OLURUZ"

Forvette eksikleri olduğu yönünde bir soru yöneltilen Conceiçao, "Transfer dönemi kapandı ancak, Porto olarak birçok bölgede, birçok iyi oyuncuya sahibiz. Bu oyuncular ellerinden geleni yaparak birbirlerine yardımcı olursa, her alanda başarılı oluruz. Bu durumda bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum" diye konuştu.

"TELLES VE ABOUBAKAR İLE KONUŞTUM, ANCAK..."

Daha önce Türkiye'de oynamış Telles ve Aboubakar ile konuşup konuşmadığı sorulan çalıştırıcı, "Hem Alex Telles, hem de Aboubakar ile konuştum, ancak onlardan bilgi almadım. Türk futbolunu ben de yakından biliyorum. Türk futbolu, gelişmekte olan bir futbol. Beşiktaş'ın analizini yaptık, taktikleri biliyorum. Ayrı bir çalışma yapmadık. Oyuncuları iyi biliyorum ama, herhangi bir oyuncudan çekiniyorum demek istemem. Bazı oyunculara önlem alacağız" cevabını verdi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler