HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

PSG Juventus maçı canlı izle: Bu maçta 24 bin kaloriden fazlası yakılacak!

PSG ile Juventus arasında oynanacak olan bu maç, internetten canlı izlenebilir durumda. Görünüşe PSG Juventus maçı, 20 ülkede aynı tarafından canlı yayınlanacak. Bir giyilebilir teknolojileri geliştiricisi şirket ise, bu maçta 24 bin kaloriden fazla kalori yakılacağını belirtiyor. Juventus, Şampiyonlar Ligi’nde son finalistti ve karşısındaki takımda Fransız Ligi’nde en güçlü ekiplerden bir tanesi. PSG Juventus maçı için canlı izleme için gerekli bağlantıyı haberimizde bulabilirsiniz.

PSG Juventus maçı canlı izle: Bu maçta 24 bin kaloriden fazlası yakılacak!

PSG Juventus maçı sabaha karşı yayınlanacak, ABD’de başlama vuruşu yapılacak, dolayısıyla saat farkı, binlerce kişinin sabahlamasına neden olacak gibi görünüyor. Zira bunun gibi maçları her zaman bulamıyoruz. Juventus ile PSG arasındaki bu maç internetten şifresiz canlı izlenebilir durumda olacak ve gerekli bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Paris Saint Germain ile Juventus arasında oynanacak Uluslar arası Şampiyonlar Kupası maçı, Tajikistan, Sri Lanka gibi ülkelerde de canlı izlenecek. Bazı nedenlerden ötürü yurt dışında yaşayan kişiler, maçı Smart Spor’dan takip etmekte zorluk yaşayabilir, şifresiz izleyebileceğiniz bazı kanalları aşağıdaki bağlantıda görebilirsiniz.

PSG JUVENTUS MAÇI İÇİN CANLI YAYIN BİLGİLERİ: 20’DEN FAZLA ÜLKEDE CANLI!

Paris Saint Germain ile Juventus mücadele edecek. PSG - Juventus maçı 27 Temmuz'da saat 03.30'da başlayacak. ABD'nin Florida eyaletinde bulunan Hard Rock Stadyumu'nda oynanacak maçı, D Smart platformuna ait; Smart Spor kanalı canlı yayınlayacak.

PSG – Juventus maçı şifresiz izleyebileceğiniz kanallar!

Bununla birlikte, iki takımla da sponsorluğu bulunan bir teknoloji üreticisi firma, bu maçta 24 bin kaloriden fazla kalorinin 1 buçuk saat içerisinde oyuncular tarafından tüketileceğini vurguladı. 24 bin kalori demek, normal bir rutindeki bir kişinin bir haftada yakabileceği kaloriye denk geliyor diyebiliriz.

JUVENTUS KUPAYA BARÇA KARŞISINDA MAĞLUBİYET İLE BAŞLADI

İspanya'nın Katalonya özerk bölgesin takımı Barcelona ile İtalya'nın Juventus ekibi, MetLife Stadyumu'nda 23 Temmuz'da karşı karşıya geldi. 82 bin 104 biletli seyirci önünde oynanan maçta Barcelona, Neymar'ın 15'inci ve 26'ıncı dakikalarda attığı gollerle 2-0 öne geçti. İtalyan devi ise 62'nci dakikada Paula Dybala'nın korner vuruşunu Giorgio Chiellini'nin gole çevirmesiyle skoru 2-1'e getirdi.

Maçın ikinci yarısında, Neymar'ın yerine Sergi Roberto oyuna girerken, Arda Turan da Messi'nin yerine forma giydi.

Uluslar Arası Şampiyonlar Kupası (International Champions Cup), 2013'ten bu yana her yaz düzenlenen bir hazırlık turnuvası. Son iki yılda turnuva üç farklı bölgede oynandı: ABD, Çin ve Avustralya. Ondan önceki iki yılda ise sadece ABD'de düzenlendi.

Bu sene, Avustralya'nın yerine takvime giren yer Singapur oldu. Çin ve Singapur, üçer maça ev sahipliği yapacaklar. ABD'de ise 12 maç oynanacak.

Bayern Münih ve Inter, Çin ve Singapur'da sahne alacaklar. İki ülkede iki ayrı turnuva düzenlenecek, keza ABD'de de farklı bir turnuva oynanacak. Her ülkeden ayrı bir kazanan çıkacak.

Kısacası, Uluslararası Şampiyonlar Kupası, üç farklı ülkenin en büyük stadyumlarında oynanan bir hazırlık turnuvası. 18 Temmuz'da başlayacak ve 30 Temmuz'da sona erecek. Takımlar Ağustos ayında kendi liglerine dönecekler.

Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda PSG, Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Manchester United, Tottenham, Roma, Juventus, Milan, İnter, Bayern Münih, Borussia Dortmund, Arsenal yer alıyor. Uluslararası Şampiyonlar Kupası, bu sene ABD, Çin ve Singapur'daki en büyük stadyumlarda oynanıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler