HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

PTT'te personel alımı sonuçları ne zaman ilan edilecek bakan açıkladı!

Pek çok kamu kurumunda personel alımı yapılmaya devam ediliyor ki bunlardan biri de PTT. 2017 yılının ilk yarısında PTT'ye çeşitli pozisyonlara personel alımı için düğmeye basıldı. Bakanlık PTT'ye personel alımı sürecinde ince eleyip sık dokuyor. Başvuranlardan 10 bin aday ile görüşme yapıldı. Peki PTT personel alımı başvuru sonuçları ne zaman ilan edilecek? İşte Ulaştırma Bakanı Arslan'dan PTT'ye personel alımı ile son dakika açıklamaları...

PTT'te personel alımı sonuçları ne zaman ilan edilecek bakan açıkladı!

PTT'de personel alımı için çalışmalar sürüyor. Bilindiği gibi bu sene PTT'ye kademeli olarak çeşitli pozisyonlar için personel alımı süreci başlatıldı. Peki PTT personel alımı ilanına başvuranlar sonuçları ne zaman öğrenecekler. Son olarak Ulaştırma, Denizlik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan PTT'ye personel alımı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

PTT PERSONEL ALIMI SONUÇLARI NE ZAMAN İLAN EDİLECEK?

Bakan Arslan PTT personel alımı sürecinde 10 bin kişi ile mülakat yapıldığını belirtti. Sürecin kolay olmadığını ama sonuçların da birkaç güne ilan edileceğini belirtti. İşte Ulaştırma Bakanı Arslan'ın gerek PTT'ye gerekse de Karayollarına personel alımı ile ilgili açıklaması:

"Karayollarımız, demiryollarımız ve PTT ülkemize hizmet için atılım içerisindeler. Karayollarında 640 kişiyi ifade etmiştik alacağız diye. Zaman içerisinde bir o kadar ihtiyacımız olacağını açıklamıştık. Yakın alacağız. Memnuniyetle inşallah onları mesai arkadaşımız yaparız. Demiryollarında da hizmet kalitesi artıyor. Ağlarımız artıyor. Bu da gösteriyor ki yeni arkadaşlara ihtiyaç olacak. PTT'de 10 bin kişinin mülakatını yapmak kolay olmadı. Birkaç güne kadar sonuçları açıklayacağız. Kararımızı netleştirip yayınlayacağız."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler