HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Putin'in esprisi gülümsetti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, gerçekleştirdikleri görüşmenin başında Putin'in yaptığı espri Türk heyetini güldürdü. Rusya'nın Soçi kentinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya gelen Rusya Devlet Başkanı Putin'in Türk heyetiyle ilgili, "Seninkiler çalışmak istemiyor" sözleri güldürdü.

Putin'in esprisi gülümsetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin'le 1,5 saat süren görüşmelerinin ardından ortak bir basın açıklaması yaptı.

Başkan Putin'in Soçi'deki konutunda gerçekleşen toplantıda Putin, karşılıklı yatırım ve ticaretin artırılması konusunda anlaştıklarını bildirdi. Görüşmede Türk akımı projesinin ele alındığını, Orta Doğu ve Suriye sorununu görüştüklerini belirten Putin, "Suriye sorununun çözümü siyasi yolla mümkün olacaktır," diye konuştu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin başlangıcında yerine oturmayı bekleyen Türk heyetini göstererek "Seninkiler çalışmak istemiyor" diyerek espri yaptı

Erdoğan'la Soçi'de bir araya gelen Rus lider Putin, görüşmenin başlangıcında Türk heyetindeki bir görevlinin oturmak için yer aradığını gördü.

Görüşmenin başlamasını da geciktirdiği belirtilen duruma Putin esprili bir dille yaklaşarak Erdoğan'a, “Seninkiler çalışmak istemiyor” dedi.

HM


En Çok Aranan Haberler