HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Putin'in limuzini görüntülendi

Motor1 sitesi, 'Kortej' isimli proje kapsamında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve üst düzey diplomatlar için üretilen yerli limuzinin prototipini görüntüledi. ​Henüz özellikleri tam olarak açıklanmayan limuzinin, 860 beygir gücüne ve V12 turbo motoruna sahip olduğu ve Porsche’un, aracın yapımına destek verdiği biliniyor.

Putin'in limuzini görüntülendi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Rus yapımı limuzini basında tamamen bir sır olsa da, Motor1 sitesi aracı İsviçre’de ‘yakaladı.’

Motor1 sitesi, 'Kortej' isimli proje kapsamında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve üst düzey diplomatlar için üretilen yerli limuzinin prototipini görüntüledi.

Söz konusu site, klasik tasarımıyla bilinen ve Batı basınında ‘Putin’in limuzini’ olarak anılan aracın kış testi için gönderildiği İsviçre’deki fotoğraflarını yayınladı.

​Henüz özellikleri tam olarak açıklanmayan limuzinin, 860 beygir gücüne ve V12 turbo motoruna sahip olduğu ve Porsche’un, aracın yapımına destek verdiği biliniyor. Aracın tasarımı da klasik Rolls-Royce ve Bentley araçlarını andırıyor.

200 TANE ÜRETİLECEK

​Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov daha önce, limuzinin testlerinin uzun zamandır devam ettiğini ve proje kapsamında toplam 200 otomobil üretileceğini söylemişti.


En Çok Aranan Haberler