HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ramazan kolisi fiyatları 2017: İşte çeşitli Ramazan kolileri ve fiyatları

Ramazan kolisi, özellikle büyük marketler tarafından çeşitli içerikleri hazırlanıyor. Ramazan kolisi, ihtiyaç sahiplerine vermek için veya Ramazan alışverişini toptan yapmak isteyenler için tercih edilebiliyor. 2017 yılında Ramazan ayı gelmeden önce Ramazan kolisi fiyatları merak ediliyor. Bu yüzden içeriklerine göre Ramazan kolisi fiyatlarını sizler için haberimizde derledik.

Ramazan kolisi fiyatları 2017: İşte çeşitli Ramazan kolileri ve fiyatları

Ramazan kolisi fiyatları bu hafta daha çok merak edilip araştırılmaya başlandı. Özellikle marketler tarafından farklı içerikleri olan Ramazan kolileri hazırlanıyor. Ramazan ayında gelenek haline gelen ve hayırseverlerin ihtiyaç sahibi kişilere bağış yapmak için tercih ettiği gıda paketlerinde fiyatlar 27,90 TL'den başlıyor, içeriğine göre 300 TL'ye kadar çıkabiliyor. İşte büyük marketler tarafından hazırlanan 2017 Ramazan kolileri fiyatları ...

RAMAZAN KOLİSİ FİYATLARI

Ramazan ihtiyaçlarını tek tek almak yerine Ramazan kolisi olarak alan insanlar, yüzde 46'ya varan tasarruf sağlıyor. Her yıl müşterilerden gelen talebe göre hazırlanan Ramazan kolileri, undan salçaya, şekerden çaya, çorbadan reçele kadar sahur ve iftar sofraları için temel gıda maddelerinden oluşuyor. Ramazan kolilerini aldığınız marketin özel kartını kullandığınız ayrıca bir indirim sağlamanız da sözkonusu.

1. İçinde 13 adet ürün bulunan Ramazan kolisi 27,90 TL'den satılıyor. Bu Ramazan kolisinde, 4 kişilik bir ailenin iftar sofrası için ihtiyacı olan ürünleri içeriyor. Yüzde 46 kazanç sağlayan bu kolinin içinde un, pirinç, çay, küp şeker, tuz, ayçiçek yağı, hazır çorba, makarna, salça, bulgur, toz tatlı, soğuk çay ve gazlı içecek bulunuyor.

2. 20 adet üründen oluşan Ramazan kolisinin fiyatı 42,90 TL. Bu pakette un, pirinç, çay, Türk kahvesi, küp şeker, ayçiçek yağı, hazır çorba, bezelye konservesi, zeytin, makarna, salça, bulgur, reçel, buzlu çay, tavuk bulyon, tuz, irmik, gazlı içecek, gazoz ve toz tatlı yer alıyor.

3. 27 adet üründen oluşan bu Ramazan kolisinin fiyatı 59,90 TL. Bu kolide pirinç, çay, Türk kahvesi, küp şeker, ayçiçek yağı, bezelye konservesi, salça, bulgur, haşlanmış nohut, mercimek, reçel, bal, tuz, zeytin, tavuk bulyon, buzlu çay, gazlı içecekler, gazoz, toz tatlı, şerbetli tatlı, irmik, 2'şer paket un, makarna ve hazır çorba yer alıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler