HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rasim Ozan Kütahyalı hakkında bomba FETÖ iddiası!

Sabah gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, dünkü köşesinde FETÖ hakkındaki sözleriyle dikkat çekmişti. Kütahyalı'nın bu yazısına, Akit TV tepki gösterdi ve Kütahyalı'nın bu yazıyı Sabah gazetesinde yazmasının büyük bir şaşkınlık yarattığını belirtti. Akit, Melih Gökçek'in istifasının istenmesinin ardından Gökçek’in kanalı Beyaz Tv’de Kütahyalı’nın FETÖ güzellemesi yapmasının ilginç bir tesadüf mü yoksa bilinçli bir proje olup olmadığını sordu.

Rasim Ozan Kütahyalı hakkında bomba FETÖ iddiası!

Sabah gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, dünkü köşesinde FETÖ ve Fethullah Gülen hakkında söyledikleriyle dikkat çekmişti. Dün yazısında, “2007-13 döneminde eski rejim aktörlerine yönelik tasfiyelerin de baş aktörü Fethullah Gülen ve örgütüydü... Elbette bu tasfiyelerin arkasında hem siyasi irade hem de çok büyük toplumsal destek vardı...” diyen Sabah yazarı Kütahyalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “kandırıldık” iddiasına karşın, hükümetin bilerek FETÖ’ye destek verdiğini de ifade etmişti.

Kütahyalı, “Gülen'in 1970'lerin sonundan itibaren devletin ve yargının içine ektiği fidanlar ağaç olmasa bu devrim yapılamazdı ve askeri vesayet rejimini hiçbir güç yıkamazdı...” diye de yazmıştı.

MELİH GÖKÇEK'İN KANALINDA FETÖ GÜZELLEMESİ...

Kütahyalı’nın bu yazısına, Akit Tv tepki gösterdi. Kütahyalı’nın FETÖ ile ilgili sözlerine karşı çıkan Akit Tv, Kütahyalı’nın bu yazıyı Sabah gazetesinde yazmasının büyük bir şaşkınlık yarattığını belirtti. Kütahyalı’nın kapatılan Bank Asya’dan çektiği krediyle aldığı yalının akıllara geldiğini ifade eden Akit, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifasını istemesinin ardından Gökçek’in kanalı Beyaz Tv’de Kütahyalı’nın FETÖ güzellemesi yapmasının ilginç bir tesadüf mü yoksa bilinçli bir proje olup olmadığını sordu.

İŞTE AKİT TV'DEKİ O HABER

KÜTAHYALI İDDİALARA CEVAP VERDİ

Öte yandan, Kütahyalı kendisine gelen tepkilere bugün Sabah gazetesindeki köşesinde bir yanıt verdi. Kütahyalı, “10 senede iki devrim yaptık. Önce Kemalist vesayet rejimini devirdik. Sonra da Kemalizmin yerine gelmek isteyen Gülenist vesayet rejimini devirdik” dedi.

İşte Kütahyalı’nın bugünkü yazısının ilgili kısmı:

"Herkese iki gündür bu köşeden Türk devrim tarihi (2007-17) dersleri veriyorum. Elbette karşı-devrimci medya güçleri de çıldırıp özellikle dün beni hedef almışlar. Doğaldır bu. Benim karşı- devrimcilere de saygım vardır...

Bizler son 10 senede dehşet büyük bir, hatta iki devrim yaptık. Önce Kemalist vesayet rejimini devirdik. Sonra da Kemalizmin yerine gelmek isteyen Gülenist vesayet rejimini devirdik. Her iki rejim de inleyerek çöktü. Bunu Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde başardı bu millet...

Şimdi bana saldıran Marksistler ömürleri boyunca içki sofralarında ve hayallerinde devrim yapıp dururlar. Biz onların beceremediklerini becerdiğimiz yani gerçek anlamda siyasal devrim yaptığımız için ve onlar da karşı-devrimci konumuna düştüğü için nefret duyguları içindeler..."

En Çok Aranan Haberler