HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rasim Ozan Kütahyalı, Sabah’tan da kovuldu

Ensonhaber internet sitesi, Beyaz TV'deki spor programında skandal sözler sarf ettikten sonra kanaldan kovulan Rasim Ozan Kütahyalı'nın, köşe yazarlığı yaptığı Sabah gazetesinden de kovulduğunu açıkladı.

Rasim Ozan Kütahyalı, Sabah’tan da kovuldu

Beyaz TV’de yayınlanan ‘Derin Futbol’ programında Boşnak halkı için ağza alınmayacak sözler sarf eden Rasim Ozan Kütahyalı’ya kanaldan kovulmasının ardından ikici şok da köşe yazarlığı yaptığı gazeteden geldi. Yaşanan gelişmeler nedeniyle Kütahyalı’nın Sabah gazetesindeki köşe yazılarına da son verildiği öğrenildi.

CANLI YAYINDA GEYİK OLSUN DİYE SÖYLEDİM

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında, "Kusturmalı boşnak s." açıklamaları ile büyük tepkilere neden olan Rasim Ozan Kütahyalı skandal sözleri için sosyal medyadan açıklama yapmıştı. Kütahyalı, "Bosna halkının hayranı bir adamım. Siyasi bilgelik olarak en değer verdiğim adamlardan biri de Aliya İzzetbegoviç'tir. Hayatımda ilk kez duyduğum bir laftı. Bunu da canlı yayında geyik olsun diye söyledim" demişti.

BALKAN VE BOŞNAK DERNEKLERİNDEN AÇIKLAMA

Balkan ve Boşnak dernekleri de konuyla ilgili açıklama yaptı. 13 derneğin “Ortak kamuoyu duyurusudur!” diyerek yaptığı açıklamada, “Kütahyalı’nın sarf ettiği bu sözler, kelimenin tam anlamıyla, belden aşağı, terbiyesizce, dini ve milli geleneklerimize uymayan sözcükler olmasının yanında, aynı zamanda ırkçı, aşağılayıcı, küçümseyici, tahrik edici, nefret ve hakaret içerikli sözlerdir”ifadeleri kullanıldı. Rasim Ozan Kütahyalı hakkında hukuki işlem başlatacaklarını açıklayan dernekler, Gökçeklere ait Beyaz TV ile Beyaz Futbol programını yapan ekibi kınadılar.

CUMHURBAŞKANLIĞI SARAYI'NDAN SERT ÇIKIŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başdanışmanı eski milli Basketbolcu Hidayet Türkoğlu da sosyal medya hesabından, Rasim Ozan Kütahyalı’ya çok sert çıktı ve savcıları göreve çağırdı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler