HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Adil Öksüz iddiası: Marmara Bölgesi'nde bir yerde

Bugüne kadar FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde önemli rol oynayan ve serbest bırakıldıktan sonra ortadan kaybolan Adil Öksüz'ün Türkiye'den kaçtığını iddia eden Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, canlı yayında yeni bir iddia ortaya attı. Kütahyalı, canlı yayında "Türkiye'nin en önemli isimlerinden biri" dediği kişiden gelen bir bilgiyle, FETÖ'cü Adil Öksüz'ün Türkiye'de hatta Marmara Bölgesi'nde bir yerde olduğunu iddia etti.

Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında konuşan Kütahyalı, önce Adil Öksüz'ün kesin olarak Türkiye dışına çıktığını, MİT'in tespit ettiği 10 pasaportundan birini kullanarak yurt dışına kaçtığını söyledi.

[

Adil Öksüz iddianamesinde ortaya çıkan ABD detayı](https://www.mynet.com/adil-oksuz-iddianamesinde-ortaya-cikan-abd-detayi-110102958626)

KÜTAHYALI: ADİL ÖKSÜZ KESİN OLARAK TÜRKİYE'DE VE MARMARA BÖLGESİNDE

Kütahyalı, canlı yayında ortaya attığı çarpıcı iddiayı "Türkiye'nin en önemli isimlerinden biri" diyerek ismini açıklamadığı bir kaynağa dayandırdı.

Kütahyalı, FETÖ'nün sözde hava kuvvetleri imamı olan Adil Öksüz'ün Türkiye'de hatta Marmara Bölgesi'nde bir yerde olduğunu ileri sürdü.

ADİL ÖKSÜZ, ABD BAŞKONSOLOSLUĞU'NCA ARANMIŞ!

15 Temmuz darbe girişimini yöneten FETÖ'nün sözde hava imamı Adil Öksüz hakkındaki iddianame dün tamamlandı. Buna göre ABD Başkonsolosluğu'na kayıtlı telefondan Adil Öksüz'ün 21 Temmuz'da aradığı belirtildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı kaynakları, 21 Temmuz 2016'da, saat 10.22'de ABD İstanbul Başkonsolosluğu adına kayıtlı numaradan, FETÖ'nün 'hava kuvvetleri imamı' olduğu belirtilen Adil Öksüz'ün cep telefonunun arandığına dair kayıt bulunduğunu bildirmişti.

BOZDAĞ: BENCE BİRİLERİ TÜRKİYE'DE SAKLIYOR

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ABD'nin Adil Öksüz'ün Başkonsolosluk'ça arandığı iddiasını doğrulayarak 'Vizesinin iptal edildiğini duyurmak için' iletişime geçtikleri yönündeki açıklamasını, tatmin edici bulmadIğını belirtere "Bence birileri Adil Öksüz'ü Türkiye'de saklıyor" diye konuştu.

ABD Büyükelçiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Vize iptali bilgisini vermek için aradık" denilmişti.

YILDIRIM'DAN ABD'YE ADİL ÖKSÜZ YANITI: TATMİN EDİCİ OLMADI!

15 Temmuz darbe girişiminin kilit isimlerinden biri olan firari Adil Öksüz hakkında ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nun yaptığı "Adil Öksüz'ü aradık, ABD yasaları gereğince Öksüz'ü bilgilendirdik" açıklamasını Başbakan Binali Yıldırım, "15 Temmuz’un faillerinden birinin vizesini hemen iptal ettik gibi bir resmi açıklama bu. Yersen. Ama tabi başka şeylerde var mı yok mu bakmak lazım" şeklinde değerlendirmişti.


En Çok Aranan Haberler