HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Real Madrid Barcelona maçı canlı izle: El Clasico'da ikinci maç!

Real Madrid Barcelona maçı ile İspanya Süper Kupa maçında rövanş mücadelesi oynanacak. Real Madrid Barcelona maçı, İdman TV'den şifresiz izlenebilir ve aynı zamanda Türkiye'de Tivibu Spor'un resmi yayını da bulunuyor. Haberimizden Real Madrid Barcelona maçı için canlı izleme ve şifresiz izleme bilgilerini bulabilirsiniz! Real Madrid Barcelona maçı sonrası, İspanya'nın kralı belli olacak!

Real Madrid Barcelona maçı canlı izle: El Clasico'da ikinci maç!

Real Madrid Barcelona maçı ile İspanya'nın en büyüğü belli oluyor! El Clasico'da oynanan son 10 karşılaşma da Barcelona 5 kez galip geldi, Real Madrid'in 4 galibiyeti dikkat çekiyor. Son on karşılaşmada sadece iki takım sadece bir kez berabere kaldı. İspanya'nın köklü iki kulubü arasında oynanan son karşılaşmalarda golsüz geçen mücadele yok. Bu açıdan spor severlerin dikkatini çekiyor ve Real Madrid Barcelona maçı milyonlarca kişi tarafından canlı yayını aranıyor.

Bu maç ile ilgili tüm detaylar saat 23.35 civarında belli oldu; tarafların ilk 11'i şu şekilde:

Real Madrid: Keylor Navas, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Kovacic, Kroos, Modric, Asensio, Lucas Vazquez, Benzema
Barcelona: Ter Stegen, Pique, Umtiti, Alba, S.Roberto, Mascherano, Busquets, Andre Gomes, Rakitic, Messi, Suarez

REAL MADRID BARCELONA MAÇINI CANLI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Yurtdışından Real Madrid Barcelona maçını şifresiz izlemek isteyen taraftarlar, İdman TV'deki şifresiz canlı yayından faydalanabilirler. Türkiye'deki spor severler ise, maçı Tivibu Spor kanalından Real Madrid Barcelona maçını canlı izleyebilecekler.
El Clasico maçı, 50'den fazla ülkede canlı yayınlanacak, 20'den fazla kanal Real Madrid Barcelona maçını şifresiz yayınlayacak.
ABD'de yaşıyorsanız, ESPN ve FOX Sports Real Madrid Barcelona maçı için canlı yayın gerçekleştirecekler.

RONALDO 5 MAÇ YOK!

Barcelona ile oynanan İspanya Süper Kupa ilk maçında kırmızı kart gören Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo 5 maç ceza aldı. Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, sezona ceza ile başladı. Dün takımının 3-1 kazandığı Barcelona deplasmanında 58. dakikada oyuna dahil olan Ronaldo, 80. dakikada takımını öne geçirmiş ve galibiyette önemli rol oynamıştı. Gol sevinci sırasında formasını çıkardığı için sarı kart gören yıldız futbolcu, iki dakika sonra Umtiti ile Barça ceza sahası içinde girdiği ikili mücadele sonrası aldatmaya yönelik hareketten ikinci sarı kartını gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Yaşanan pozisyonun ardından sinirlerine hakim olamayan Ronaldo hakem Ricardo De Burgos'u sırtından itti. İspanya Futbol Federasyonu, 4 ile 12 maç arası ceza alabileceği belirtilen Ronaldo'ya 5 maç ceza verdi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler