HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Real Madrid - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? El Clasico zamanı...

Real Madrid ile Barcelona, bir ayağı ABD'de düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda karşı karşıya geliyorlar. El Clasico, bu sefer ABD'de oynanıyor. Futbolseverlerin merakla beklediği Real Madrid - Barcelona maçı zamanı geldi. Peki Real Madrid - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak? El Clasico şifresiz mi olacak? İşte detaylar...

Real Madrid - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? El Clasico zamanı...

Real Madrid ve Barcelona, iki dev kulup, dünyada El Clasico adı ile tanınan dev düello, Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nın ABD'de düzenlenen kısmında oynanacak. Real Madrid - Barcelona maçı, ABD'nin Miami şehrinde oynanacak. Peki Real Madrid - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? El Clasico şifresiz mi yayınlanacak?

REAL MADRİD- BARCELONA MAÇI NE ZAMAN?

Real Madrid ile Barcelona, bu sefer kozlarını ABD'de paylaşacaklar. Yıldızlar karması iki İspanyol devi El Clasico ile futbolseverlerin karşısına çıkacaklar. Uluslararası Şampiyonlar Kupası tüm heyecanıyla devam ediyor. Avrupa'nın 14 büyük ve şampiyon takımları arasında gerçekleştirilen Uluslarası Şampiyonlar Kupası üç ayrı ülkede düzenleniyor. Zevkli, çekişmeli ve bol gollü geçen karşılaşmalara futbolseverler tarafından büyük ilgi görüyor. İşte bu maçlardan biri Barcelona - Real Madrid maçı 29 Temmuz Cumartesi'yi 30 Temmuz Pazar'a bağlayan gece oynanacak.

REAL MADRİD - BARCELONA MAÇI SAAT KAÇTA?

Real Madrid, Barcelona maçı öncesi turnuvada iki maç oynadı. İlk maçında Manchester United ile karşılaşan Real Madrid, uzatmalarda penaltılar sonucu 2-1 yenildi. İkinci maçını ise Manchester City ile oynayan Real Madrid, bu maçtan da 4-1 mağlup ayrıldı.

Barcelona ise turnuvada iki maçtan da galip ayrıldı. Juventus'u 2-1 ile geçen Barcelona, Manchester United'ı da 1-0 yenmeyi başardı.

Real Madrid - Barcelona maçı cumartesiyi pazara bağlayan gece TSİ 03.05'de oynanacak.

REAL MADRİD - BARCELONA MAÇI HANGİ KANALDA?

Real Madrid - Barcelona maçı ABD'nin Florida eyaletinin Miami şehrindeki Hard Rock Stadı'nda oynanacak. Real Madrid - Barcelona maçı CNNTürk kanalından canlı yayınlanacak.

Real Madrid - Barcelona maçı online izlemek için tıklayınız https://www.cnnturk.com/canli-yayin

EL CLASICO : REAL MADRİD - BARCELONA MAÇLARI

- Real Madrid ve Barcelona, 175. kez La Liga'da karşılaştılar. Bu zamana kadar yapılan maçlarda Real Madrid'in 72, Barcelona'nın ise 69 galibiyeti bulunurken, 33 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

- La Liga'daki maçlarda Real Madrid 284, Barcelona ise 277 kez rakip ağları havalandırdı.

- La Liga'daki ilk resmi El Clasico maçı, 17 Şubat 1929'da Barcelona'daki Ciudad Condal Stadı'nda oynanmış ve karşılaşmayı 2-1 Real Madrid kazanmıştı.

- Barcelona, 21 Kasım 2015'te Santiago Bernabeu Stadı'nda oynadığı son El Clasico'yu 4-0 kazandı. Nou Camp Stadı'nda oynanan bu sezonun ilk El Clasico maçı ise 1-1 berabere bitti.

- Büyük rekabette 23 gole imza atan Barcelonalı Lionel Messi, en golcü futbolcu konumunda bulunuyor. Real Madrid'de Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun ise 16 golü var.

- La Liga tarihinde en çok şampiyonluk yaşayan kulüpler sıralamasında Real Madrid (33) ilk basamakta yer alırken, Barcelona 24 şampiyonlukla ikinci durumda bulunuyor. Son 10 sezonda ise Barcelona'nın 6, Real Madrid'in 4 şampiyonluğu var.

ULUSLARASI ŞAMPİYONLAR KUPASI

Uluslararası Şampiyonlar Kupası (International Champions Cup), 2013'ten bu yana her yaz düzenlenen bir hazırlık turnuvası. Son iki yılda turnuva üç farklı bölgede oynandı: ABD, Çin ve Avustralya. Ondan önceki iki yılda ise sadece ABD'de düzenlendi.

Bu sene, Avustralya'nın yerine takvime giren yer Singapur oldu. Çin ve Singapur, üçer maça ev sahipliği yapacaklar. ABD'de ise 12 maç oynanacak.

Bayern Münih ve Inter, Çin ve Singapur'da sahne alacaklar. İki ülkede iki ayrı turnuva düzenlenecek, keza ABD'de de farklı bir turnuva oynanacak. Her ülkeden ayrı bir kazanan çıkacak.

Kısacası, Uluslararası Şampiyonlar Kupası, üç farklı ülkenin en büyük stadyumlarında oynanan bir hazırlık turnuvası. 18 Temmuz'da başlayacak ve 30 Temmuz'da sona erecek. Takımlar Ağustos ayında kendi liglerine dönecekler.

Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda PSG, Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Manchester United, Tottenham, Roma, Juventus, Milan, İnter, Bayern Münih, Borussia Dortmund, Arsenal yer alıyor. Uluslararası Şampiyonlar Kupası, bu sene ABD, Çin ve Singapur'daki en büyük stadyumlarda oynanıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler