HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Real Madrid Manchester United maçı ne zaman, hangi kanalda?

Real Madrid Machester United maçı ile maç keyfi hız kesmiyor. ABD'de düzenlenen uluslar arası Şampiyonlar Kupası'nda bu gece Real Madrid ile Manchester United karşı karşıya geliyor. Beşinci kez düzenlenen Şampiyonlar Kupası'nda milyonlar Real Madrid Manchester United maçını heyecanla bekliyor. Peki Real Madrid'in Manchester United ile oynayacağı maç saat kaçta başlıyor ve hangi kanalda? İşte bilmeniz gerekenler.

Real Madrid Manchester United maçı ne zaman, hangi kanalda?

Real Madrid Manchester United karşılaşması ile uluslar arası turnuva heyecanı devam ediyor. Uluslar arası Şampiyonlar Kupası ABD'de düzenlendiği için gece saatlerine denk geliyor ve haliyle Türkiye'deki vatandaşlar tarafından Real Madrid Manchester United maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanıyor, saat farkı nedeniyle merak konusu. ABD'deki futbol endüstrisini hızlandırmak ve gelirleri artırmak, insanlara futbolu daha fazla sevdirebilmek adına düzenlenen Uluslar arası Şampiyonlar Kupası organizasyonuna avrupa'nın en popüler takımları katılıyor. Diğer maçlar ise Çin ve Singapur gibi ülkelerde yayınlanıyor. Maçlarla bu ülkede futbolu daha fazla sevdirmeye çalışıyorlar.

REAL MADRID MANCHESTER UNITED MAÇI SAAT KAÇTA ve HANGİ KANALDA?

İspanyol takım Real Madrid, İngiltere'nin Manchester United'ı ile karşılaşacak bu akşam. ABD'de başlayacak olan maç, saat farkı nedeniyle gece saatlerinde, 00.00'de başlıyor. Yani, pazarı pazartesi'ye bağlayan gece. Hangi kanalda yayınlanacak sorusuna cevap ise D Smart platformuna ait Smart Spor kanalı oldu. Bununla birlikte yurt dışından Real Madrid Manchester United maçını takip etmek isteyenler için de gerekli yasal bağlantıyı, akşam saatlerinde Mynet.com'dan bulabileceksiniz.

ULUSLAR ARASI ŞAMPİYONLAR KUPASI HAKKINDA HER ŞEY!

Diğer kıtalarda futbol seyir oranları biraz daha düşük avrupa'ya nazaran. Avrupa organizasyonları, gerek yayın gelirlerini artırmak gerekse pek tercih edilmeyen kıtalardaki futbol kültürünü geliştirmek için, avrupa'nın en tanınan ve pahalı kulüpleri ile futbol turnuvası düzenliyorlar. Geçtiğimiz yıllarda NBC Sports kanalı, İngiltere Premier Lig için milyonlarca dolar para ödemişti. Biraz da bu yatırımların geri dönüşünü sağlamaya çalışıyorlar.

Özellikle ABD açısından, stadyumlar genellikle Beyzbol veya Amerikan Futbolu stadyumlarından devşirildiği için seyri daha eğlenceli bir turnuva. Uluslar arası Şampiyonlar Kupası (International Champions Cup), 2013'ten bu yana her yaz düzenlenen bir hazırlık turnuvası. Son iki yılda turnuva üç farklı bölgede oynandı: ABD, Çin ve Avustralya. Ondan önceki iki yılda ise sadece ABD'de düzenlendi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler