HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Real Madrid - Tottenham maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte şifresiz yayınlayan kanallar...

Real Madrid - Tottenham maçı hangi kanalda? Real Madrid ile Tottenham, Şampiyonlar Ligi H grubu 3. maçında İspanya'da karşı karşıya gelecek. Gareth Bale, eski takımı Tottenham'a karşı forma giyebilecek mi merak ediliyor. Grupta her iki takımın da 6 puanı var. H grubunda lideri belirleyecek Real Madrid - Tottenham maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bu maçı şifresiz veren kanallar hangileri? İşte detaylar...

Real Madrid - Tottenham maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte şifresiz yayınlayan kanallar...

Real Madrid - Tottenham maçı, Şampiyonlar Ligi H grubunda zirveyi yakından ilgilendiren önemli maç bu akşam oynanacak. Devler Ligi gruplarında bu hafta 3. hafta maçları oynanıyor. H grubunda Real Madrid ile Tottenham, altışar puanla zirveyi paylaşıyorlar. Diğer iki takım APOEL ile Borussia Dortmund'un ise sıfır puanları var. Gareth Bale'in eski takımı Totttenham ile Real Madrid mücadelesinde kim galip çıkacak, Real Madrid taraftarı önünde Tottenham karşısında nasıl bir performans sergileyecek merak ediliyor. Peki Real Madrid - Tottenham maçı saat kaçta, hangi kanalda? Bu maçı şifresiz veren kanallar hangileri? İşte detaylar...

REAL MADRİD - TOTTENHAM MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Real Madrid - Tottenham maçı, bu akşam Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanacak. 21.45'te başlayacak maçı, Polonya Futbol Federasyonu'ndan hakem Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak'ın yardımcılıklarını Paweł Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yaparken dördüncü hakem ise Radosław Siejka olacak. TSİ 21.45'te başlayacak Real Madrid - Tottenham maçı Türkiye'de Tivibu Spor 3 kanalından yayınlanacak. Aynı zamanda bu maçı uluslararası birçok kanal yayınlayacak.

REAL MADRİD - TOTTENHAM MAÇI YAYINLAYAN KANALLAR

AZ TV, Stöð 2 Sport 4, Sony LIV, Sport 24, BeIN Sports Connect, Premium Play, K-Sport 1, SuperSport 5, Sky Sport 1, Proximus 11+, ESPN, Klik Sport, Arena Sport 3, Esporte Interativo, PPTV Sport China, Cytavision Sports 4, Viaplay Denmark, TV3+ HD, ELTA, Fox Sports, BT Sport 2 gibi uluslararası kanallar da Real Madrid - Tottenham maçını bulundukları bölgedeki futbolseverler ile buluşturacak.

REAL MADRİD - TOTTENHAM MAÇLARI

Real Madrid ile Tottenham, daha önce Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarında toplam 4 kez karşı karşıya geldiler. 1984-1985 sezonu Avrupa Ligi çeyrek finalinde karşılaşan iki takımın mücadelesinden Real Madrid, deplasmanda 1-0 kazandığı maçın rövanşında 0-0 kalarak turu geçmeyi başardı. Daha sonra 2010-2011 sezonunda Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde karşılaşan Real Madrid - Tottenham maçlarından İspanyol ekip, 4-0 ve 1-0 galip gelerek yine turu geçmeyi başardı.

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi gruplarında oynadığı son 29 maçta yenilmedi. Bu maçların 22'sinden galip çıkarken 7'si berabere bitti.

Real Madrid, Ekim 2015'te oynanan ve 0-0 biten PSG maçı hariç gruplarda oynadığı 51 maçta gol atmayı başardı. Şampiyonlar Ligi'nde Tottenham'la oynadığı iki maçta da birer gol atan Cristiano Ronaldo, Real Madrid formasıyla bu turnuvada çıktığı 90 maçta rakip filelere 94 gol gönderdi.

Tottenham ise tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarında ilk iki grup maçını kazandı. Şampiyonlar Ligi'nde sadece beş maça çıkan Harry Kane yedi gol atarken, bu sezon Tottenham'ın attığı altı golün tamamına katkı yaptı (beş gol, bir asist).

REAL MADRİD - TOTTENHAM MAÇI MUHTEMEL İLK ONBİRLERİ

Gareth Bale, baldırından sakatlığı nedeniyle bu maçta oynama olasılığı düşük olarak gözüküyor.

Real Madrid: Keylor Navas; Nacho, Varane, Ramos, Marcelo; Modrić, Casemiro, Kroos, Isco; Benzema, Ronaldo.

Tottenham: Lloris; Alderweireld, Sánchez, Vertonghen; Aurier, Winks, Dier, Trippier; Eriksen, Son; Kane.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler