HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Recep Sert, Esma Akyurt ile hayatını birleştirdi

Türkiye'nin beşinci yüz nakli olan, ilk çene nakli olan kişisi Recep Sert, hastanede tanıştığı Esma Akyurt ile hayatını birleştirdi. Recep Sert - Esma Akyurt çifti düğünün ardından basına konuştu.

Recep Sert, Esma Akyurt ile hayatını birleştirdi

Yüz nakli ameliyatı olduğu Akdeniz Üniversitesinde uzun süre hastanede kalan Recep Sert ile hastanede çalışan Esma Akyurt arasında başlayan arkadaşlık aşka dönüştü. İlk önce nişanlanan çift, daha sonra aşklarını nikahla taçlandırdı. Çiftin akrabaları, sevdikleri ve yakınlarının katıldığı nikah töreni öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Recep Sert, çok mutlu olduğunu ve bundan sonra İnegöl'de yaşayacaklarını söyledi.

Balayı için bir plan yapmadıklarını belirten Sert, yaşamlarını bundan sonra İnegöl’de devam edeceklerini ve İnegöl Devlet Hastanesi’nde çalışmaya başlayacağını kaydetti. Esma Akyurt ise bugün çok mutlu olduğunu belirterek, “Hayat arkadaşımla yolumu birleştiriyorum” dedi.

Çiftin nikahını İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş kıydı. Nikahta Sert’in şahitliklerini İnegöl Kaymakamı Ali Akça ile damadın arkadaşı Erdal Recep Bayraktar yaptı. Akyurt’un nikah şahitleri ise İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ile gelinin arkadaşı Gül Çekiç oldu. Bir ömür boyu birlikteliğe 'evet' diyen çiftin, evlilik cüzdanını ise İnenöl Kaymakamı Ali Akça verdi. Mutlu bir evlilik için 5S kuralının çok önemli olduğunu söyleyen Akça, bunların sevgi, saygı, sorumluluk, sadakat ve sabır olarak sıraladı. Mutlulukları gözlerinden okunan çift nikah töreninin ardından ilk danslarını yaptı.

HASTANEDE TANIŞTILAR

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde uzun süre Yoğun Bakım ünitesinde kaldıktan sonra normal odaya alınan Recep Sert ile aynı hastanede çalışan Esma Akyurt arasında başlayan arkadaşlık, kısa sürede aşka dönüştü ve genç çift nişanlandı. İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nde kına gecesi düzenlendi, yapılan kına gecesinde gelin adayı Esma Akyurt, mutluluk gözyaşları döktü. Ağlayan nişanlısını teselli eden Recep Sert, sarıldıktan sonra elleriyle gözyaşlarını sildi. Daha sonra genç çift Düğün Salonu'nda düzenlenen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi. Genç çiftin nikahını İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş kıyarken, Recep Sert’in nikah şahitliğini İnegöl Kaymakamı Ali Akça ile mobilyacı Erdal Recep Bayraktar, gelin Esma Akyurt’un nikah şahitliğini ise İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ile arkadaşı Gül Çekiç yaptı. Nikahın kıyılmasının ardından evlilik cüzdanını Kaymakam Ali Akça, gelin Esma Sert’e vererek hayat boyu mutluluk diledi. Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen genç çiftin İnegöl’de yaşayacakları belirtildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler