HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Reina saldırganı için Kısıklı alarma geçti: İhbar yağıyor

Reina saldırganının Kısıklı'da görüldüğüne ilişkin polise ihbar yağıyor. Polis, gelen ihbarları tek tek değerlendiriyor.

İstanbul Ortaköy'de yeni yılın ilk saatlerinde gece kulübü Reina’ya saldırı düzenleyen teröristin görüntülerinin medyada yayınlaması ile birlikte polise ihbar yağmaya başladı.

VATANDAŞLAR İHBAR ÜZERİNE İHBAR YAĞDIRDI

Gün içerisinde ardı ardına gelen ihbarların adreslerinden biri olan Üsküdar Kısıklı’daki adrese gelen ekipler, zanlıya benzeyen bir kişiyi inceledi. Reina’ya terör saldırısı düzenleyerek kayıplara karışan teröristin görüntülerinin medyada yer alması, polis kadar vatandaşları da harekete geçirdi.

ZANLIYA BENZEYEN EŞKALLER POLİSE İHBAR EDİLDİ

Gün içerisinde zanlıya benzeyen çok sayıda eşkal, polise ihbar edildi. Üsküdar Kısıklı’da zanlıya benzerliği ile dikkat çeken bir inşaat işçisi de o ihbarların arasında yerini aldı. Kısa sürede Selami Tekkesi Sokağa gelen ekipler, sokağı dolaştıktan sonra eşkale benzeyen bir şahsı inşaatta çalışırken buldu.

Saldırgana benzerliği ile dikkat çeken şahıs, ekipler tarafından kimlik kontrolünden geçirildi ve sorgulandı. Şahsı inceleyen ekipler, ihbarın asılsız çıkması üzerine sokaktan ayrıldı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler