HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Renault'tan 'sıfır' otomobil alacaklara fırsat

Renault, sıfır kilometre otomobil almak isteyen müşterileri için hem takas imkanı hem de ödemede kolaylık sağlıyor. Renault ödeme kapsamında 12, 24 ve 36 ay olmak üzere taksit seçeneklerini sunuyor.

Renault'tan 'sıfır' otomobil alacaklara fırsat

Fransız otomobil üreticisi Renault, otomobil sahibi olmak isteyenlere özel kampanyasını hazırladı. Renault'dan otomobil almak isteyenler için hem takas imkanı, hem de ödemede kolaylıklar mevcut. Eski otomobilini takasa getirenler sıfır kilometre bir Renault sahibi olabilecekler. Ayrıca kalan ödemeyi 2016 yılında yapabilecekler. Renault ödeme kapsamında 12, 24 ve 36 ay olmak üzere taksit seçeneklerini sunuyor. Renault takas kampanyası 30 Nisan 2015'e kadar devam edecek.

RENAULT'TA TAKAS KAMPANYASI

Nisan ayında, tüm model yıllarına ait Renault binek otomobillerde sunulan takas kampanyası ile satın almak istediğiniz sıfır km otomobilin %50’sini hemen, kalan tutarı faizi ile birlikte 1 yıl sonra tek taksit ya da 12, 24, 36 taksit seçeneklerinden biri ile ödeyebilirsiniz. Kampanyaya dahil olacak takas araçlara, aracın mevcut durumuna ve piyasa koşullarına göre Renault Yetkili Satıcıları tarafından bir fiyat belirlenecektir. Buna göre, takas araç bedelinin sıfır km araç tutarının %50’sine denk geldiği durumda, hiçbir ödeme talep edilmeksizin yeni araç müşteriye teslim edilir. Kalan %50’lik bakiye ise %1,03 faiz oranı ile 12 ay sonra sonra tek ödeme şeklinde ya da yine 12 ay sonra ödemeye başlamak üzere 12, 24 ya da 36 taksitle kapatılabilir. Her iki seçenekte de ilk 12 ay boyunca hiçbir ödeme sözkonusu değildir. Takas araç bedelinin sıfır km araç tutarının %50’sinden düşük kaldığı durumlarda müşterilerimiz, takas araçlarının üzerine nakit ödeme yaparak %50 peşinatı tamamlayabilirler. Takas araç bedelinin sıfır km araç tutarının %50’sinden yüksek olduğu durumlarda ise, ilgili tutar peşinata eklenirek 12 ay sonra ödenecek olan bakiyeden düşülür.

İlgili kampanya, tüm model yıllarına ait, tüm Renault binek otomobillerin perakende satın alımlarında geçerlidir ve anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Kampanya stoklarla sınırlıdır ve 30.04.2015 tarihine kadar, katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. Detaylı bilgiyi Renault Yetkili Satıcıları’ ndan alabilirsiniz.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler