HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Resimli Cuma mesajları - 5 Ekim Cuma günü için en güzel mesajlar, sözler

Mübarek Cuma günü geldi. Cuma mesajları ise bu özel gün için hazırlanmış anlamlı sözler olarak haberimizde derledik. Sevdiklerinizi hatırlayıp değer verdiğinizi göstermenin en güzel yolu da cuma mesajları göndermek olacaktır. Cuma günü sevdiklerinizi en yeni mesajlarla hatırlayın. Güneşin doğduğu günlerin en hayırlısı Cuma gününde; sevdikleriniz, dostlarınız ve arkadaşlarınızla paylaşacağınız anlamlı cuma mesajları resimli 2018 olarak sayfamızda.

Cuma mesajları haberimizde. 5 Ekim 2018 Cuma gününe özel en güzel, en kısa ve anlamlı cuma mesajlarını sizler için biraraya getirdik. Hz. Peygamber, Cuma günü hakkında, "Üzerine güneşin doğduğu en hayırlı gün Cuma günüdür. Çünkü Hz. Âdem o gün yaratıldı, o gün Cennete girdi ve o gün Cennetten çıkarıldı." buyurmuştur (Müslim, Cum'a, 18). Böylesi özel bir günde paylaşabileceğiniz sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabileceğiniz ve sevdiklerinize gönderebileceğiniz resimli cuma mesajlarını haberimizde bulabilirsiniz.

CUMA GÜNÜNÜN ÖNEMİ

Cuma suresinin 9. ayeti kerimesinde Yüce Allah (c.c.) mealen "Ey iman edenler, Cuma günü namaz için ezan okunduğu zaman, hemen Allah'ın zikrine (namaza) koşun. Alış verişi bırakın, böyle hareket ederseniz sizin için daha hayırlıdır" buyurur. Hz. Peygamber (s.a.v), Mekke-i Mükerreme'den Medine-i Münevvere'ye hicret ederken, Ranuna denilen mevkiye geldiğinde, Cuma namazı farz kılınmış ve peygamberimiz ilk Cuma namazını burada kılmıştır.

RESİMLİ CUMA MESAJLARI 2018
Mynet Youtube

Resimli Cuma mesajları: 2018 için en güzel resimli Cuma mesajları

Ocak ayının üçüncü Cuma gününe geldik. İslam aleminin cuma günü mübarek olsun. Bu mübarek günün anlam ve önemini paylaşmak , bu özel gün vesileyisiyle iyi dileklerinizi ve dualarınızı yakınlarınızla paylaşmak isteyenler için resimli Cuma mesajları derledi

En Çok Aranan Haberler