HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Resimli kandil mesajları ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz

Bu kandil gecesinde göndereceğiniz resimli kandil mesajları ile sevdiklerinizi mutlu edebilir, hatırda olduklarını gösterebilirsiniz. Resimli kandil mesajlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Resimli kandil mesajları ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz

Kandil geceleri İslam aleminde önemli bir yer tutmaktadır. Her yıl büyük bir heyecanla karşılanan kandil gecelerinde müslümanlar ibadetlerini yaparak kulluk görevlerini yerine getirirler. Kandillerin en güzel hediyeleri ise böyle zamanlarda resimli kandil mesajları olmaktadır. Kandil mesajları resimli olduğunda güzel sözlerin yanında, güzel bir görüntüyü de karşı tarafa aktarmak, yaşanan hoşluğu arttırmaktadır. Bu nedenle resimli kandil mesajlarına olan ilgi sadece metinlerden oluşan kandil mesajlarına göre daha fazla olmaktadır. Bugün Recep ayının 27. gecesinde idrak edilen Miraç Kandili'dir. Miraç Kandili, İslamiyet'te önemli bir hadisenin gerçekleştiği ve Hz. Peygamber Efendimiz (s.a.s)'in Burak adlı bir binek üzerinde göğe yükseldiği, diğer peygamberlere imamlık ettiği gecedir. Bu açıdan anlamı çok derindir. Bütün müslümanlar kandil gecelerini en güzel şekilde geçirmek, dualarını ve ibadetlerini yerine getirmek için hazırlanırlar. Böyle günlerde din kardeşleri birbirlerini en güzel Miraç Kandili mesajları ile de sevindirirler. Kimileri bunun için resimli Miraç Kandili mesajları yönünde tercih yapsa da, bazıları salt metinden oluşan Miraç Kandili mesajları ile dostlarını, arkadaşlarını, sevdiklerini mutlu etmek ister. Türkiye'nin ilk Türkçe portalı MYNET.COM olarak en anlamı ve en güzel Miraç Kandili mesajlarını ve isteyenler için resimli Miraç Kandili mesajlarını sizler için hazırladık.

- Semanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı bu günde; düşen damlaların sizi ailece sırılsıklam etmesi dileğiyle. Kandiliniz mübarek olsun.

-Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

-Hayır işler, insanı kötü ölümden korur. Gizli sadaka, Allah"ın gazabını giderir. Sıla-i rahim akrabalara iyilikte bulunmak, ömrü uzatır. Bütün hayırlı işler bir çeşit sadakadır. Dünyada hayır ehli olan kimseler, ahirette de hayır ehlidirler. Dünyada münker kötü iş ehli olan kimseler, ahirette de münker ehlidirler. Cennete herkesten önce girecek olan maruf ehli kimselerdir.

-Kim canı gönülden iman eder, kalbini her türlü günah, nifak ve bozgunculuktan temiz tutar, dili ile doğru ve tatlı konuşur, endişeye düşmeden haline razı olur, doğru ve güzel huylu olursa gerçekten mutluluğa erer.

-Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.

-Güneş geçer gece gelir. Yaşam biter, ölüm gelir. Unutulduğunu sansa da insan, her önemli günde akla ilk yürekten sevilenler gelir. Yüzünde nur, aklında ilim, kalbinde Allah, La ilahe illallah. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

-Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

-Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, şeytan senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul Miraç Kandiliniz mübarek olsun!

-Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini basımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle Nice kandiller.

-Ümidine derman olacaksa duam, Rahman’dan tek dileğim çok mutlu olman… İmanımız yeter mi bilinmez dualarımızın kabulüne, Rabbim’den dileğim dermanını koysun gönlüne, ve Rahmanın nuru tecelli etsin o güzel yüzüne ve yüreğine… Dualarınız kabul, kandiliniz mübarek olsun.

-Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Miraç kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.

-Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun!

-Peygamber Efendimizin göklere yükseldiği bugün tüm dualarınızın göklere yükselip kabul olmasını dilerim. Miraç Kandilinizin hayırlara vesile olmasını dilerim.

-Bu geceki mübarek Miraç Kandilinde öyle bir an gelir ki o an bir asra bedel olur. O anları huşu ve dua ile geçirmenizi diler bu vesile ile Miraç Kandilinizin mübarek olmasını dilerim.

-Arşı Ala'nın kapılarının ardına kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı bu mübarek bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle! Miraç kandilin mübarek olsun.

-Bizlere bir ikram olarak sunulan bu kutsal Miraç kandilinde dualarımızdan insanlığın huzuru, sevgi ve kardeşliğin sağlanması ve devamı için bizlere daha fazla güç, iman vermesi için yakaralım. Sevgide sağlam ve cömert bir ruha sahip olmak için de yardım dileyelim. Dualarınızın kabul olması dileklerimizle; Kandiliniz mübarek olsun…

-O gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için bölük bölük inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar. Ta şafak sökünceye dek! Bu mübarek Miraç Gecesinde Allah dualarınızı kabul etsin. Hayırlı Kandiller.

-Miraç Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allaha arz etmek için de değerli bir fırsattır. Miraç Gecesi, Allah"ın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara gark ettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun...


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler