HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Reza Zarrab'ın akıbeti belli oldu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Reza Zarrab'ın durumuna ilişkin "Ev hapsinde mi yoksa cezaevinde mi veya başka bir yerde mi bilmiyoruz. Bizimle paylaşmadılar" demişti. Reza Zarrab'ın son durumuna ilişkin Abdulkadir Selvi'den çarpıcı bir iddia geldi.

Reza Zarrab'ın akıbeti belli oldu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu 17 Kasım'da İstanbul’da bazı yabancı basın mensuplarıyla bir araya geldi ve gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. Çavuşoğlu, ABD ile Türkiye arasındaki ilişkileri yorumlarken FETÖ'nün ABD sistemine sızmış durumda olduğunu söyledi. Bakan yorumunun devamında Zarrab davasına da değinerek, "Ev hapsinde mi yoksa cezaevinde mi veya başka bir yerde mi bilmiyoruz. Bizimle paylaşmadılar" dedi.

Reza Zarrab'ın durumuna ilişkin Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'den çarpıcı bir iddia geldi. Abdulkadir Selvi, "Son bir buçuk aydır Reza Zarrab ve avukatlarının mahkeme ile pazarlık yaptığı, Zarrab’ın cezaevinden çıkarılıp savcıların ve istihbaratın kontrolündeki Federal Nezarethane’ye alındığı söyleniyor" iddiasında bulundu.

Yazının tamamını okumak için tıklayın


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler