HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rize ve Artvin çevresinde kuvvetli yağış bekleniyor

Meteoroloji Rize ve Artvin için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu, Ordu ile öğle saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı, Kuzeydoğu kesimlerde 2 ile 4 derece azalacağı diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgar ise genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden, zamanla Ege ve Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz'de güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Güney Ege'de ile Orta Karadeniz'de yer yer kuvvetlice esmesi bekleniyor.

-KUVVETLİ YAĞIŞ-

Yağışların; bu sabah saatlerinde Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek sel, su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini bildirdi.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ile Çanakkale çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Marmara Denizi'nde kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetlice esmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde doğusunda yer yer sis ve pus görülecek.

EGE: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın akşam saatlerinde Güney Ege kıyılarında güney yönlerden yer yer kuvvetlice olarak esmesi bekleniyor. İç kesimlerinde sabah saatlerinde yer yer sis ve pus görülecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, bölgenin doğusunun parçalı yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus görülecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğle saatlerinden sonra doğusunda kıyı kesimlerinde güney ve doğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor. İç kesimlerinde sabah saatlerinde sis ve pus görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Ordu çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak şeklinde görülecek yağışların, Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, doğusunun yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla az bulutlu ve açık geçeceği bekleniyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

ANKARA: Parçalı bulutlu. (21)

İSTANBUL: Parçalı zamanla çok bulutlu. (21)

İZMİR: Parçalı ve az bulutlu. (25)

ADANA: Parçalı ve az bulutlu. (29)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (29)

SAMSUN: Parçalı çok bulutlu (17)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu (12)

DİYARBAKIR: Parçalı zamanla az bulutlu ve açık. (26) (ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler