HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rus savaş gemisinde dikkat çeken ayrıntı

Rus savaş gemisi 'Yamal' İstanbul Boğazı'ndan geçiş yaptı. Gemide bulunan askerler, uçaksavar başında ve ellerinde silahlarla görüntülendi.

Rus Donanmasına ait "156” borda numaralı "Yamal” savaş gemisi, İstanbul Boğaz'ından geçerek Marmara Denizi'ne açıldı. Geminin boğazdan geçişi esnasında güvertedeki askerin uçak savar başında, diğerlerinin ise elinde silahla nöbet tutması dikkat çekti.

Rus Donanması'na ait 156 borda numaralı "Yamal” savaş gemisi, saat 17.00 sıralarında İstanbul Boğazı'ndan geçerek Marmara Denizi'ne açıldı. Geniş güvenlik önlemi alınan savaş gemisinin geçişi sırasında karadan polis önlem alırken, denizden Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı bot ve gemi ile deniz polisi eşlik etti. Güvertesinde çok sayıda asker olan savaş gemisindeki mürettebattın dürbün ile etrafı izledikleri gözlenirken, bir askerin orta güvertede uçaksavarın başında beklediği görüldü.

YİNE ELİNDE SİLAHLA NÖBET BEKLEDİLER

Öte yandan savaş gemisinin geçişi esnasında güvertelerde çok sayıda askerin beklemesi dikkat çekerken, ön güvertede eli silahlı askerlerin nöbet beklediği görüldü. Karadeniz'den İstanbul Boğazı'na giren savaş gemisi, yaklaşık 1 saatte geçişini tamamlayarak Marmara Denizi'ne açıldı.

İHA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler