HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rüya 3. son bölüm izle: Elif tutsak, Bulut hapiste! (Rüya 4. bölüm fragmanı yayınlandı!)

Rüya 3. bölüm dün akşam gözyaşları ile izlendi. Elif ile Bulut'un nikahını engellemek için toplananlar, emellerine ulaşır. Babası, Elif'i söz verdiği Selami'ye bırakır. Bulut ise Elif'i bulmak için gittiği evlerinde üvey abisini yumruklar. Bulut, polisler ile karakola götürürken Elif, Selami'nin elinin altında tutsak kalmıştır. Rüya son bölümden sonra yayınlanan yeni bölüm fragmanını da haberimizden izleyebilirsiniz.

Rüya 3. son bölüm izle: Elif tutsak, Bulut hapiste! (Rüya 4. bölüm fragmanı yayınlandı!)

Rüya 3. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Show TV'de yeni başlayan Rüya dizisi başrollerinde Hazal Filiz Küçükköse ile Ceyhun Mengiroğlu paylaşıyor. Elif, Bulut'un süpriz evlenme teklifini kabul eder fakat bu çiftin karşısında büyük bir duvar vardır. Elif'in üvey annesi Gülendam, bu evliliği engellemek için Bulut'un annesi Ruhşan ile işbirliğine girer. Nikah günü Yıldız, Eliflerin evine gider sözleştikleri gibi. Fakat Elif evde değildir. Ve telefonuna cevap vermemektedir. Bu sırada babası, Elif'i iş buldum diye kandırarak Selami'ye bırakır. Bulut'un babası Cihan, bir arkadaşından yardım ister ve Elif'in telefonunun nerede olduğunu öğrenir. Bunun üzerine harekete geçen Bulut, Elif'in evine gider ve arbedede üvey abisini yumruklar. Elif, Selami'nin elinde tutsak iken Bulut ise polisler ile karakola götürülür. Rüya son bölümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. İşte Rüya 4. yeni bölüm fragmanı...

Rüya 3. son bölümü izlemek için tıklayınız

RÜYA SON BÖLÜM ÖZETİ

Rüya'nın 3. bölümünde; Elif, Bulut’un evlilik teklifini kabul eder ancak bu onun için büyük bir sürpriz olmuştur. Elif, Giray’ların bu evliliğe onay vermemesinden ve Bulut’un ailesini karşısına alacak olmasından korkar. Yıldız, Elif’in evlilik haberini duyunca havalara uçar. Ancak bu haberi Ardalı ailesinden saklamak gerekmektedir. Yıldız, Elif ile gelinlik seçmeye gittiğinde mağazada Cemre’yle karşılaşır.

Rüya'nın 3. bölümünde; Nuran’ın ölümü Cihan’a büyük bir üzüntü yaşatır. Alaz’a sahip çıkmak, onu koruyup kollamak ve ona yaşatamamış olduğu babalık görevlerini yerine getirmek için kendine söz verir. Alaz’ın ise nefreti dinmek bilmez. Selma ile Cihan’a şantaj yapmaya devam eder. Gülendam, Faysal’la beraber Giray’lar ailesinin holdingine gider. Bu beklenmedik ziyarette Gülendam’ın yaptığı teklif Ruhşan’ı şaşırtır. Ruhşan, Elif ve Bulut’u ayırmak için nasıl bir işbirliği içine girecektir? Selami yıkılan gururunu tamir etmek için İnan ve İsa’ya gözdağı verir. Faysal ise ailesini bu durumdan korumak için Gülendam ile birlikte planını hayata geçirir. Elif ve Bulut’u nikah günü nasıl bir sürpriz beklemektedir?

RÜYA GENEL HİKAYE

Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray'la tanışır ve sonsuz aşkımız burada başlar. Ancak bu aşkın önünde o kadar çok engel vardır ki! Elif'in üvey annesi tarafından kendinden yaşça büyük inşaatçı Selami ile evlendirilmek istenmesi bunların en başında gelir. Üvey anne fettan Gülendam kendi geleceğini güvence altına almak için daire karşılığı Elif'i satmak istemektedir. İşsiz babasının sıkıntıları, vurdumduymaz abisinin sorumsuzlukları, üvey kız kardeşinin kıskançlıkları ve tüm evin geçimini sağlamaya çalışması Elif'in tüm hayallerine engel olmaktadır. Elif'in bu sonsuz aşkı yaşamaya hakkı yoktur ancak Bulut Giray da Elif 'i kolay kolay bırakacak bir genç değildir. Zengin bir ailenin veliahtı olan Bulut’un annesinin cemiyet hayatından çocukluk arkadaşı Şahika ile evlenmesi istenir. Fakat Bulut, Elif’le evlenmekte kararlıdır. İki aşığın önündeki engeller bununla da bitmez. Bulut'un babasının yıllar önceki ilişkisinden olan erkek kardeşi Alaz'ın tüm ailenin hayatını mahvedecek planları vardır. Peki, bu iki sevgili tüm bu planlara ve kötülüklere karşı ne yapacaklardır?

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler