HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rüya 3. yeni bölüm izle: Herkes, Elif ile Bulut'un evlenmesine karşı birleşiyor! (1 Ağustos Show TV)

Rüya 3. bölümü ile bu akşam Show TV'de. Rüya yeni bölümde Elif, Bulut’un evlenme teklifini kabul ediyor; Alaz, intikam ateşiyle daha da tehlikeli hale geliyor; Gülendam; Elif ve Bulut’u ayırmak için Giray ailesine işbirliği teklif ediyor. Rüya 3. bölümde Elif ve Bulut'un aşklarının yanında kim yer almıyor. Hatta Elif'i babası bile evlenmesini istediği adamın yanında bırakıp gidiyor. İşte Rüya 3. yeni bölüm fragmanı ve özeti...

Rüya 3. yeni bölüm izle: Herkes, Elif ile Bulut'un evlenmesine karşı birleşiyor! (1 Ağustos Show TV)

Rüya yeni bölümde Bulut'un Elif'e evlilik teklifi etmesi, bu ikili dışında herkesi sinirlendirir. Başta Alaz olmak üzere bu çifti ayırmak için planlar yapmaktadırlar. Rüya 3. bölümde babası, Elif'i inaşşatçı Selim'in yanından terkedip gidiyor. Üvey annesi Gülendam, Ruhşan'a işbirliği teklif ediyor. Bulut ise Elif ile evlenmek için tüm haklarından feragat etme kararı alıyor. Elif ile Bulut'u ayırabilecek mi? Rüya 3. yeni bölümü bu akşam Show TV'den saat 20.00'dan itibaren izleyebilirsiniz. İşte Rüya 3. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

RÜYA 3. BÖLÜM FRAGMANI

RÜYA 3. BÖLÜM ÖZETİ

Rüya'nın 3. Bölümünde Elif, Bulut’un evlilik teklifini kabul eder ancak bu onun için büyük bir sürpriz olmuştur. Elif, Giray’ların bu evliliğe onay vermemesinden ve Bulut’un ailesini karşısına alacak olmasından korkar. Yıldız, Elif’in evlilik haberini duyunca havalara uçar. Ancak bu haberi Ardalı ailesinden saklamak gerekmektedir. Yıldız, Elif ile gelinlik seçmeye gittiğinde mağazada Cemre’yle karşılaşır.

Nuran’ın ölümü Cihan’a büyük bir üzüntü yaşatır. Alaz’a sahip çıkmak, onu koruyup kollamak ve ona yaşatamamış olduğu babalık görevlerini yerine getirmek için kendine söz verir. Alaz’ın ise nefreti dinmek bilmez. Selma ile Cihan’a şantaj yapmaya devam eder.

Gülendam, Faysal’la beraber Giray’lar ailesinin holdingine gider. Bu beklenmedik ziyarette Gülendam’ın yaptığı teklif Ruhşan’ı şaşırtır. Ruhşan, Elif ve Bulut’u ayırmak için nasıl bir işbirliği içine girecektir?

RÜYA GENEL HİKAYE VE OYUNCU KADROSU

Show TV'de yaz döneminde yayına giren Rüya adlı dizide; hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray'la tanışıyor ve bu ikili arasında imkansız başlayan aşkın hikayesi anlatılıyor. Ancak bu aşkın önünde o kadar çok engel vardır ki! Elif'in üvey annesi tarafından kendinden yaşça büyük inşaatçı Selami ile evlendirilmek istenmesi bunların en başında gelir. Üvey anne fettan Gülendam kendi geleceğini güvence altına almak için daire karşılığı Elif'i satmak istemektedir. İşsiz babasının sıkıntıları, vurdumduymaz abisinin sorumsuzlukları, üvey kız kardeşinin kıskançlıkları ve tüm evin geçimini sağlamaya çalışması Elif'in tüm hayallerine engel olmaktadır. Elif'in bu sonsuz aşkı yaşamaya hakkı yoktur ancak Bulut Giray da Elif 'i kolay kolay bırakacak bir genç değildir. Zengin bir ailenin veliahtı olan Bulut’un annesinin cemiyet hayatından çocukluk arkadaşı Şahika ile evlenmesi istenir. Fakat Bulut, Elif’le evlenmekte kararlıdır. İki aşığın önündeki engeller bununla da bitmez. Bulut'un babasının yıllar önceki ilişkisinden olan erkek kardeşi Alaz'ın tüm ailenin hayatını mahvedecek planları vardır. Peki, bu iki sevgili tüm bu planlara ve kötülüklere karşı ne yapacaklardır?

RÜYA DİZİSİ OYUNCULARI

Hazal Filiz Küçükköse - Elif Ardalı
Ceyhun Mengiroğlu - Bulut Giray
Ulaş Tuna Astepe - Alaz Noyan
Özge Özder - Ruhşan Giray
Atilla Saral - Cihan Giray

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler