HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Saç ekiminde mucize var mıdır?

İşte saç ekimi hakkında merak ettiğiniz her şey;

Saç ekiminde mucize var mıdır?

Robotik saç ekimi mucizevi bir yöntem mi?

Robotik saç ekimi, FUE ile birebir aynıdır. Sadece kökler bir cerrah tarafından değil; teknisyen gözetiminde bir robot tarafından çıkartılır. Çok maliyetli olan ve doktorun denetimini sınırlayan bu yöntemin diğer saç ekim yöntemlerine göre daha belirgin olan bir avantajı bulunmamaktadır.

Daha çok saç kökü ekimi mucize görüntüler sağlar mı?

Saç ekimi için toplanabilecek kök sayısı sınırsız değildir, bu sayı fazla zorlandığında verici alanda saçsız alanlar oluşmaya başlar. Saç ekiminde mucize rakam değil, alıcı verici alan arasında dengelenmiş rakam vardır.

Saç ekimi operasyonunun riskleri var mı?

Saç nakli, konusunda uzmanlaşmış doktorların yer aldığı bir klinikte yapıldığında tıbbi açıdan güvenli bir girişimdir. Uzman doktor ve medikal takım ile yapılan girişim süresince hasta uyanık kalır, gazete okuyabilir, televizyon izleyebilir ve 4. gün sosyal yaşantısına dönebilir.

Hangi saç ekim yöntemi tercih edilmeli?

Medikal literatürde kabul edilmiş FUE ve FUT adlı iki teknik vardır. Ama bu iki teknik içinde bazı farklıklarla ayrılan birçok yöntem de bulunur. Uzman bir hekim tarafından yapılacak kontrolün ardından hasta için en doğru yöntem belirlenir.

Yazın saç ekimi yapılabilir mi?

Saç ekimi işlemini her mevsim yaptırabilirsiniz ve doktorunuzun tavsiyelerine uyduğunuz müddetçe hiçbir sorun yaşamazsınız. Hem kış, hem de yaz mevsiminde yapılan saç ekimi operasyonu sonrasında 2 ila 5 gün arasında hastanın çok soğuktan ve çok sıcaktan kendini koruması yeterlidir.

Saç nakli sadece erkeklere mi uygulanır?

Dünyada yapılan saç ekimlerinin %84,7’si erkeklere, %15,3’ü kadınlara uygulanmaktadır. Deneyimli bir doktor tarafından yapılan saç nakli, cinsiyet farkı etmeksizin doğal ve aslından ayırt edilemeyecek bir görüntü ortaya çıkaracaktır.

Hiçbir iz kalmadan saç ekimi mümkün mü?

Tıraşsız FUE yöntemi ile tamamen dökülmüş saçlara, var olan saçları koruyarak kavuşabilirsiniz. Saç ekimi yöntemleri içerisinde dünyaca kabul edilmiş olan FUE tekniğinden geliştirilmiş bu yöntemle kişinin saçlarını artık kazıtmasına gerek kalmıyor.

İnce telli saçlara da ekim yapılabilir mi?

İnce telli saça sahip hastalara da saç ekimi yapılır. Saç telleri kalın hastalara göre ekim daha sık yapılır ya da doktorunuz sizi bu konuda en doğru şekilde yönlendirecektir.

Ekilen saçlar tekrar dökülür mü?

İyi bir klinikte uzman doktorlar tarafından yapılan saç ekiminin ardından çıkan yeni saçlar hiçbir zaman dökülmezler, tamamen doğaldırlar ve özel bir bakım gerektirmezler.

Transmed profesyonelliği ile saçlarınıza kavuşun!

22 yıldır erkek ve kadın saç dökülmesinin tedavilerini ve bilimsel yöntemlere dayalı saç ekimi teknikleri uygulayan Transmed, Avrupa’nın en çok tercih edilen Saç Ekim Merkezi. Siz de Transmed Saç Ekim Kliniği’nde Tıraşsız FUE, Taze Hücre ile Saç Ekimi, PRP Destekli Saç Ekimi gibi size en uygun yöntemlerden biri ile saç ekimi yaptırabilirsiniz.

Detaylar için tıklayın

.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler