HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sağanak yağış geliyor

Çarşambaya dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Çarşamba günü için kritik uyarı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, bugünden itibaren hafta sonuna kadar yurt genelinde hava sıcaklığının mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceğini açıklandı.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Çarşamba günü ise Marmara, Ege ve Batı Akdeniz’de sağanak yağış görülecek. Yağışlar, perşembe ve cuma günü de yurdun güney, iç ve batı kesimlerinde etkisini gösterecek.İstanbul'da Pazartesi ve Salı günü görülecek olan parçalı bulutlu hava Çarşamba günü yerini sağanak yağışa bırakacak. İstanbul'da hava sıcaklığı önümüzdeki 5 gün mevsim normallerinin 6 derece üzerinde, 20 derece civarında olacak.

Geçtiğimiz cumartesi günü de, Marmara'da lodos nedeniyle İDO, tüm iç hat deniz otobüsü seferlerini iptal etmiş, BUDO da bazı seferlerin iptal olduğunu duyurmuştu.THY' nin de lodos nedeniyle 72 sefer iptal edilmişti.

Akşam saatlerinde ise, Üsküdar Libadiye Caddesi'ndeki bir otel inşaatında 15'inci katındaki tahta iskele, lodosun etkisiyle uçarak yoldan geçen 3 aracın üzerine düşmüş, araç sürücülerinden biri yaralanmıştı.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler