HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sağanak yağışa dikkat

Kıyı Ege, Marmara'nın kuzey ve batısı ile gece saatlerinden sonra Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Sağanak yağışa dikkat

Yağışların; akşam ve gece saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla'nın kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde gündüz sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde, gece sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla güney kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'da yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu (Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor) 15

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Avrupa Yakası, akşam saatlerinde Anadolu Yakası sağanak yağışlı 16

İzmir: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların akşam saatlerinde kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor) 17

Adana: Az bulutlu ve açık 24

Antalya: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu 22

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde sağanak yağışlı 16

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak yağışlı 16

Erzurum: Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 12

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık, sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 19

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler