HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sahibinden satılık araba ilanlarına özel plaka damgası

Sahibinden satılık arabalarda özel plakalı olanlar cep yakıyor. Seçim öncesi özellikle RTE plakalı araçlar için istenilen fiyatlar vatandaşları hayrete düşürüyor. En düşük fiyat 30 bin TL'den başlıyor

Sahibinden satılık araba ilanlarına özel plaka damgası

2000 yılından bu yana ilan ve e-ticaret üzerine hizmet veren Sahibinden.com'da yer alan ilan sayısı oldukça fazla. Aranan her şeyin bulunabileceği bir ortam haline gelen Sahibinden.com'da bazı ilanlar ise kullanıcıların dikkatlerinden kaçmıyor: Sahibinden satılık RTE plakalı araba. Her seçim öncesinde RTE plakalı araba ilanlarında patlamalar yaşanırken, verilen ilanların ne kadarına alıcı çıktığı ise merak ediliyor. Özellikle seçim öncesinde ve seçim sırasında oldukça yüksek bedeller istenerek satışa çıkarılan RTE plakalı araçlar için istenen meblağ seçimlerin ardından düşüş gösterse de yine de fiyatlar yaşanan düşüşe rağmen aracın fiyatının oldukça üzerinde kalmaya devam ediyor. Bu tarzda sahibinden satılık otomobil ilanlarından çok sayıda Sahibinden.com'da görmek mümkün. İşte sahibinden RTE plakalı araba ilanları...

2015 Genel Seçimleri öncesinde, 17 Nisan 2015 tarihinde sahibinden.com'a verilen sahibinden satılık 1994 model Tofaş Şahin araba için 30 bin TL talep ediliyor. 111.111 km'de olduğu belirtilen arabanın sahibi ilanın detayında açık olarak amaçlarının arabayı satmak değil, plakayı satmak olduğunu belirtiyor. 30 bin TL'lik tutarın plaka için istenmekte olduğunu belirten ilan sahibi aciliyetlerinin olmadığını ve aracın hediyeleri olduğunu belirtiyor.

Öte yandan yine seçimler öncesinde, bu kez 14 Mayıs 2015'te Sahibinden.com'a verilen bir başka ilanda daha Tofaş'ın 1994 model Şahin serisinden bir araba ilanı daha dikkat çekiyor. 86 bin km'de olan Şahin model araba için bu kez istenilen fiyat ise 35 bin TL oluyor. Sahibinden satılık bu araba ilanının açıklama kısmında ise orjinal değişeni olmadığı belirtilen arabanın bayan sürücüden temiz olduğu ve özel RTE plakalı olduğu belirtiliyor.

7 Haziran'da Genel Seçimlerin tamamlanmasının ardından RTE plakalı araç satışlarından istenen fiyatlardaki düşüş yine dikkatleri çekiyor. Yine Tofaş'ın 1994 yılı Şahin serisinden bir otomobil için 30 Haziran 2015'te sahibinden verilen ilanda 30 bin TL fiyat isteniyor. 180 bin km'de olan otomobil ilanının açıklama kısmında ise; sahibinden satılık Recep Tayyip Erdoğan özel plakalı aracın temiz durumda olduğu, fiyatın ise aciliyetten dolayı 30 bin TL'ye çekildiği belirtiliyor. Sahibinden satılık otomobilin sahibi ayrıca RTE plakalı arabalar için 500 bin TL fiyat biçenlerin de olduğunu belirtiyor.

24 Temmuz 2015 tarihli bir başka sahibinden satılık RTE plakalı araba ilanında ise satışa çıkarılan araç 1994 model Renault'un R 9 serisinden 1.4 Broadway. ilan açıklamasında sadece özel plaka yazan araç için istenen fiyat aracın değerinin çok üzerinde bir rakam olan 33 bin TL.

Sahibinden.com'da son olarak 5 Ağsutos 2015 tarihinde verilen bir sahibinden satılık araba ilanında ise Peugeot marka 1.4 Comfort satılığa çıkarılmış. Bu ilanın açıklama kısmında da yine özel plakaya vurgu yapılıyor. İlanı veren kişi aracın plakasının özel RTE plaka olduğunu ve fiyatın RTE plakasından dolayı talep edildiğini belirtiyor.

SAHİBİNDEN HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler