HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sahibinden satılık 91 model ara için istenilen fiyat şaşırtıyor

Sahibinden satılık araç için istenilen fiyat görenleri şaşırtıyor. Ancak fiyatın sebebi otomobil değil, plakası... 06 AKP şeklindeki plaka için araç sahibi 300 bin lira istiyor.

Sahibinden satılık 91 model ara için istenilen fiyat şaşırtıyor

İnternet üzerinde sahibinden satılık bir aracın fiyatı görenleri hayrete düşürüyor. Sahibinden satılık Doğan marka otomobilin piyasa değeri 7 - 8 bin lira arasında değişirken, bu aracın fiyatı ise 300 bin lira. Fiyatın bu kadar uçuk olmasının altında yatan neden ise plakası.

Özel plakaların değeri hayli yüksek. Özellikle siyasi partilerin kısaltmalarını üzerinde bulunduran plakaların değerleri dudak uçuklatacak cinsten. Harun Çağlıyan uzun süredir sahibi olduğu aracını satmaya karar verdikten sonra plakasından dolayı istediği fiyatı 300 bin lira olarak belirlemiş. Çağlıyan sahibinden satılık aracını internete koydukları ilk gün 47 kişiden aracı satın almak için telefon aldıklarını belirtti. İlanın ardından 3 gün içerisinde 100 - 150 civarında kişiden telefon aldığını söyleyen aracın sahibi, "Her gün telefonla aranıyoruz. Özellikle bürokratlardan çok arayan var. Şu an en yüksek 240 bin TL'ye kadar teklif geldi. Pazartesi gününe kadar en yüksek kim teklif verirse ona satmayı planlıyoruz" dedi.

Harun Çağlıyan ayrıca sahibinden satılık otomobil ilanını verdiği günden bu yana tehditler de aldığını söyledi. Çağlıyan, "Partiye düşman olan kişilerden de tehditler geliyor. Aracı yakarız diye tehdit ediyorlar" şeklinde konuştu.

06 AKP şeklindeki aracını 300 bin liraya satılığa çıkaran Çağlıyan'ın ne kadar fiyata aracını satacağı bilinmese de istenilen rakamlara yaklaşılacak gibi görünüyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler