HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sahibinden satılık RTE plakalı araç için istenen fiyat dudak uçuklatıyor

25. Dönem milletvekili seçimleri öncesinde sahibinden satılığa çıkarılan RTE plakalı araç için sahibi 200 bin TL talep etti. Sahibinden satılık otomobil için istenen fiyat dudak uçuklattı.

Sahibinden satılık RTE plakalı araç için istenen fiyat dudak uçuklatıyor

7 Haziran'da gerçekleştirilecek genel seçimler öncesinde parti kısaltması ve politikacı isimlerinin baş harflerinin yer aldığı plakalar satışa çıkarılmaya başlandı. Daha önce AKP, MHP ve CHP harflerinin yazılı olduğu plakalı arabalar sahibinden satılığa çıkarılmıştı. Bu kez ise RTE harflerinin yer aldığı plakalı araba sahibinden satılığa çıkarıldı. Sahibinden satılık araba için istenen fiyat ise dudak uçuklattı.

Giresun'un Bulancak ilçesinde yaşayan Muslihiddin Aydın isimli vatandaş, sahibi olduğu 1994 model Şahin marka arabayı sahibinden satışla çıkardı. Aydın otomobili için 200 bin Türk Lirası istiyor. Şahin marka bu otomobilin benzerlerinden farkı ise plakasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın baş harfleri olan RTE'nin bulunması... 06 RTE 28 plakalı aracı sahibinden satışa çıkaran Aydın'ın kapısını milletvekili aday adayları, Belediye Başkanları ve bir çok siyasetçi çalıyor.

Aydın, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sempatimden dolayı uzun zamandır RTE plaka arıyordum aramalar sonucu bir çok araç sahibi ile görüştüm fakat bütçeme uygun araç bulamadım en son bundan 2 ay önce Ankara’da bu aracı buldum. Araç Hem RTE plaka hem de son rakamları yaşadığım şehrin plaka numarası olması sebebi ile kendi aracımı acele bir şekilde değerinin altında satarak 25 bin liraya bu aracı aldım. Araç Giresun’a geleli daha 1 ay olmasına rağmen çok yoğun ilgi gördü. Hatta yolda aracı durdurup fotoğraf çektirenler dahi oldu“ dedi.

Aydın 200 bin TL gibi iyi bir teklif gelirse aracını satmayı planlıyor.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler