HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sahibinden satılık Audi A4 için hayret ettiren teklif

Sahibinden satılık Audi marka araç için 60.000 TL talep edildi. Otomobilin ilgi çeken tarafı ise araç için yapılan yorum oldu. İşte sahibinden satılık araç için sosyal medyadan yapılan teklif...

Sahibinden satılık Audi A4 için hayret ettiren teklif

Sahibinden.com'da her gün ilginç bir ilana rastlamak mümkün ancak bu seferki ilanı komik kılan özelliği aracın kendisi değil de araca yapılan teklif... Sahibinden satılık ilanın adresi Van'dan geldi. Efsane ilanlar arasına girmeye aday bu araç Van'ın İpekyolu ilçesinin Alipaşa Mahallesi'nden verildi. Vanlı vatandaş 96.700 kilometre yapan 2010 model Audi A4 marka otomobili için 60.000 TL talep etti. Olacaklardan habersiz ilan sahibi 2010 model Audi arabasını Sahibinden.com'dan satılığa çıkardı ancak daha sonra ilan fotoğrafında ortaya çıkan bir detay sosyal medyada gündeme oturdu.

Sahibinden satılık ilandaki göze çarpan detay bagaj fotoğrafında sarılı bir eşya... Aracın bagajında araç sahibine ait bir eşya göze çarpıyor. İlk bakışta bir beze sarılmış cesedi andıran bu eşya ilanı meşhur eden detay oldu. Sosyal medyada yapılan ''Bagajdaki cesedi almasak bir indirim yapar mısınız?'' yorumu görenleri şaşkına çevirdi ve olay sosyal medyada patladı. Sahibinden satılık arabanın bagajında sarılı olan eşyanın ne olduğu ve aracın teklif alıp almadığı şimdilik gizemini koruyor.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler