HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sahibinden satılık ev ilanındaki detay harekete geçirdi

Polis sahibinden satılık ev ilanındaki detay üzerine harekete geçti. Sahibinden satılığa çıkarılan evi almak isteyenlere ev sahibiyle evlenme şartı getirilmesi dikkat çekti.

Sahibinden satılık ev ilanındaki detay harekete geçirdi

Endonezya'da ilginç bir olay yaşandı. Sahibinden satılık ev ilanı ortalığı karıştırdı. Wina Lia isimli bir kadın sahibinden satılığa çıkardığı evini satmak için ilginç bir yola başvurdu. Sahibinden satılık evi almak isteyenler beklemedikleri bir durumla karşılaştı; evi almak isteyen sahibiyle evlenecekti. İnternette sahibinden satılık ev ilanına rekor düzeyde ilgi gösterilmesi üzerine Endonezya polisi soruşturma başlattı.

Endonezya'nın Java adasında bir güzellik salonu işleten Wina Lia adlı bir kadın, evlenmek için olağandışı bir yola başvurdu. Sahibinden satılık evi almak isteyenlere kendisiyle evlenme şartı getiren ev sahibi bu teklifi internette paylaştı. İlana bir resmini de koyan Lia alıcılardan ciddi olmasını ve pazarlık yapmayacağını özellikle vurguladı. İlana rekor düeyde alıcı çıkması üzerine ise polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Polisin soruşturması üzerine suçu emlak şirketinin üzerine atan bayan Wina Lina “fikir onlardan geldi. Bana dulmusun dediler evet dedim. Evini almak isteyende dulsa ve seninle evlenmek istiyorsa gene evini satmak istermisin dediler. Cevabım neden olmasın dedim" açıklaması yaptı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler