HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sahibinden.com'da yer alan sahibinden satılık uçak alıcısını bekliyor

Sahibinden.com'a verilen sahibinden satılık uçak, Atatürk Havalimanı'nda apronda bekletiliyor. Sahibinden satılık uçak ilanında, uçağın restorant olarak kullanılabileceği belirtiliyor.

Sahibinden.com'da yer alan sahibinden satılık uçak alıcısını bekliyor

İlan sitelerinde zaman zaman ilginç ilanlar görebiliyoruz. Ülkemizde özellikle sahibinden.com sitesinde bu ilanlar bir hayli fazla. Hatta bu sitede Efsane İlanlar adlı bölümde en beğenilen ilanlar arşivleniyor. Öte yandan bu ilanda ise böyle bir durum söz konusu değil ancak yine de dikkat çekiyor. Airbuss A300 tipi 350 yolcu kapasiteli bir uçak hurda olarak Sahibinden.com'da satışa çıkarıldı. 190 bin Euro fiyat biçilen uçağın restorant olarak kullanılabileceği ifade ediliyor.

Atatürk Havalimanı apronu, bir kısmı hacizli, bir kısmı da uçuş özelliğini yitirmiş büyük ve küçük gövdeli uçaklara ev sahipliği yapıyor. Uçuş ömürlerini tamamlayan bu uçaklar, uzun süredir devam eden davalar nedeniyle apron dışına da çıkartılamıyor.

"Airbus A300 tipi hurda uçak alıcısını arıyor" başlığını taşıyan ilan için 190 bin Euro fiyat isteniyor. 1982 yapımı olan uçak sahibinden satışa çıkarıldı. İlanın açıklama kısmında şu ifadelere yer verilmiş:

"Yurtdışında sıklıkla karşılaşılan bir olay, ülkemizde yaşanıyor.Airbus A300 tipi hurda uçak satiliyor. 1982 yapımı uçağın içerisinde maalesef motorları yok. Uçuş görevinden ayrılan uçak, daha sonra hurdaya çıkmış. Çift koridoru bulunan A300, 350 kişi yolcu taşıyabilme kapasitesine sahip. Yani olası bir alıcı bu uçağı,restoranta çevirebilir. Hurda uçağın şu an Yeşilköy Havaalanı’nda bulunduğu belirtiliyor. Alıcıya da uçak buradan teslim edilecek.

Lütfen email üzerine irtibata gecilmesini rica ederim!"


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler