HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sahibinden satılık bu ürün görenleri şaşırtıyor

Sahibinden.com'da ÖSYM tarafından verilen kalemlik ve şekerler satılığa çıkarıldı. Sınavlar öncesinde ücretsiz verilen şekerlerin okunmuş şeker olarak sahibinden satılması görenleri güldürdü.

Sahibinden satılık bu ürün görenleri şaşırtıyor

Milyonlarca kullanıcının ziyaret ettiği Sahibinden.com'da zaman zaman oldukça ilginç ilanlar görmek mümkün. Bu ilanlardan en fazla beğenilenler 'Efsane İlanlar' adı altında toplanırken, bazı ilanlar ise henüz bu kategoriye girmemiş olsa da oldukça dikkat çekiyor. Hayli ilginç ilanlar görenleri hem güldürüyor, hem de şaşırtıyor. Bunun nedeni ise bu ürünlerin aslında ücretsiz olması. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınavlara kutunun içerisinde verilen bu ürünler için sınav öncesinde hiç bir ücret ödenmezken, sahibinden.com'da yer alan ilanda ilan sahibi sadece şekerler için 30 TL istiyor...

SAHİBİNDEN ÇOK TEMİZ ÖSYM KALEMLİĞİ

Bir kullanıcı ÖSYM'nin sınava giren öğrencilere ücretsiz olarak verdiği kalemliği içinde bulunanlarla birlikte Sahibinden.com'da 40 TL'den satışa çıkardı. 15 Mart 2015'te verilen 'Sahibinden çok temiz ÖSYM Kalemliği' ilanının açıklama kısmında şu ifadelere yer verilmiş:

"ÖSYM'nin sınavda dağıttığı kutu eksizsizdir ve herşeyi 0 ayarındadır. Seneye girecekler heyecanılılar için deneme fasikül alarak (ücrete eklenerek Ygs deneme gonderebilirim çözerim diye almıştım ama çözmedim.) antreman yaparak heyecanını yenebilir. Zamanında 50 Tl vermiştim. Maddi durumum yüzünden satıyorum. Takas olur.

Kutu İçeriği:

-2 adet kalem (1i hiç kullanılmamış)
-1 adet Silgi (2 kere kullanılmış)
-1 adet kalemtraş(Hiç kullanılmamış)
-3 adet şeker(açılmamıştır.)
-1 adet peçete(hasta olduğumdan 2 tanesini kullandım.)"

SAHİBİNDEN SATILIK OKUNMUŞ ÖSYM ŞEKERİ

Yine bir Sahibinden.com kullanıcısı ise ÖSYM tarafından yapılan sınavlara giren öğrencilere verilen kalemlikten çıkan şekeri 30 TL'den şatışa çıkardı. 25 Mart 2015'te Sahibinden.com'a yüklenen 'Sahibinden paketi açılmamış okunmuş ÖSYM şekeri' adlı ilanın açıklama kısmında şu ifadelere yer verilmiş:

"Böylesi heryerde bulunmaz,sadece sınava girenlere özel olan okunmuş naneli ösym sekeri... Sınava giricek olanlar için olmazsa olmaz.Alacak kişiye afiyet olsun allah zihin açıklığı versin"

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler