HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sahibinden.com'da yer alan çiftlik ilanı görenleri şaşkına çeviriyor

Sahibinden.com'da yer alan "sahibinden satılık çiftlik" başlıklı ilan görenleri hayrete çeviriyor. Sahibinden satılık bu çiftliğin sanal olması değil, ilan sahibinin iddiaları görenleri şaşırtıyor.

Sahibinden.com'da yer alan çiftlik ilanı görenleri şaşkına çeviriyor

Türkiye'nin en büyük e-ticaret ve ilan platformlarından biri olan Sahibinden.com'da son dönemin trendi 'bedelli askerlik'. Bedelli askerlik düzenlemesinin çıkmasıyla birlikte araç sahipleri arabalarını gözden çıkarmaya başladı. Bedelli kredisi çekmek istemeyen otomobil sahipleri bedelli askerlik için peşin ödenmesi gereken bedeli sahibinden satılık otomobiller üzerinden sağlamak istiyor.

Sahibinden.com'da hergün bedelli askerlik hakkında ilginç ilanlar bulmak mümkün. Efsane ilanlar bölümünde yer alan ilginç ilanların dışında hergün efsane olmaya aday ilanlar siteye ekleniyor.

Hükümet tarafından TBMM Genel Kurulu'nda yasalaşan bedelli askerlik düzenlemesinde bedel 18 bin lira olarak belirlenmişti. Sahibinden.com'da Hayvanlar Alemi kategorisinde satışa çıkarılan sahibinden satılık balık ilanı bu rakamı göz önüne alınca oldukça ilginç görünüyor. "Bedelli askerlik için acil satılık dişi ve erkek betta balığı" başlığıyla satılığa çıkarılan balıklar için sahibinin belirlediği bedel ise 29 lira 90 kuruş.

Öte yandan bedelli askerlik için satışa çıkarılan bir başka ürün ise dondurma makinesi. "Bedelli nedeni ile acil hipermatik 160 dondurma makinesi" başlığıyla satışa çıkarılan makine için istenen bedel ise 18 bin lira olarak belirlenmiş ve bu rakam bedelli askerlik uygulaması için gereken rakamı tam olarak karşılıyor.

Yine bedelli askerlik için satışa çıkarılan ilanlar arasında dikkat çeken bir diğer ilan ise sahibinden satılık sanal bir çiftlik. "Sahibinden satılık çiflik bedelli nedeniyle satıyorum" başlığıyla ve 18 bin liraya satışa çıkarılan sanal çiftliğin açıklama kısmında ise şu ifadeler yer alıyor:

"Bedelli nedeniyle satmaktayım. Bu kadar uygununu bulamazsınız başka yerde. Sadece ciddi alıcılar mesaj atsın lütfen. Fotoğraflarda göründüğü gibi çiftliğim çok büyüktür. Tam yaşanacak bir yerdedir. Çiftliğimde 15 tane domuz, 15 tane inek, 10 tane koyun, 6 tane keçi, 18 tane tavuk, 1 eşek, 1 at, 2 kedi, 3 köpek ve 10 bin metrekarelik bir bahçesi vardır. Çiftlik net 250 metrekaredir. 2 katlıdır. 6 odası, 2 banyosu vardır. Çiftliğin kendi kasabası vardır. Buradan sürekli satış yapılmaktadır. İyi bir yatırımdır. Nehrin hemen yanına yapılmış bir çiftliktir. Bana dedemden kaldı. Satmak istemezdim ama mecburen satıyorum. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun. (Pazarlık payı vardır.)"

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler