HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sahibinden.com'un yeni uygulaması beğeni topladı

İlan sitesi Sahibinden.com'un yeni uygulaması kullanıcıların beğenisini topladı. Sahibinden.com kullanıcıları artık telefon numaraları yerine, geçici telefon numaralarını kullanabilecek.

Sahibinden.com'un yeni uygulaması beğeni topladı

Sahibinden.com kullanıcılarının gizliliğini korumak adına yeni bir düzenlemeye gitti. İlan verenlerin kişisel telefon hattını gizleyen ve geçici numara atayan bu özellik sayesinde, kullanıcıların gizliliğin ihlali konusunda endişeleri kalmayacak.

Bu uygulama, Sahibinden.com'da ilan vermek isteyen ancak kişisel telefon numarasını paylaşmak istemeyen kullanıcıların, Sahibinden.com tarafından atanan geçici bir telefon numarasıyla alıcılarla iletişime geçmesini sağlıyor.

Sahibinden.com'a eklenen bu özellik sayesinde hem telefonla ulaşılabilir, hem de günlük telefon numarası paylaşılmamış olunuyor. İlanla ilgilenen alıcılar, iletişim bilgilerini görüntülemek için “numarayı göster” seçeneğini tıkladığında Sahibinden.com, ilan verenler için beş dakikalığına geçerli olacak geçici bir numara atıyor. Geçici numara servisini seçmeniz durumunda, “0850” ile başlayan gizlenmiş bir numaraya gelen çağrıları ilan verenin telefonuna yönlendiren sahibinden.com, alıcılar için kalan süreyi ekranda gösteriyor.

Geçici numara özelliğini şu an için emlak kategorisinde ilan veren bireysel üyeler kullanabilecek.

GEÇİCİ NUMARA NEDİR?

Geçici Numara seçeceği sayesinde ilan detayında kişisel cep telefonu numarası yerine, temin edilen 0850'li telefon numaralarından biri gözükür ve arayan kişiler bu numaralar üzerinden ilan sahibine ulaşır. Bu ücretsiz servis sayesinde kişisel telefon numarası gözükmeden,rahatça ulaşılır olunur.

NASIL AKTİF EDİLİR?

İlan verme sayfasında iletişim seçenekleri kısmında “İlanda sahibinden.com Geçici Numara Yayınlansın” seçeneğini işaretlemek yeterlidir. İlanla ilgilenen alıcılar, iletişim bilgilerini görüntülemek için “numarayı göster” seçeneğini tıkladığında sahibinden.com, ilan verenler için beş dakikalığına geçerli olacak geçici bir numara atıyor. Bu numaraya gelen çağrıları ilan verenin telefonuna yönlendiren sahibinden.com, alıcılar için kalan süreyi ekranda gösteriyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler