HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sahnede tiyatro oyuncusuna dayakta yeni gelişme! Mesajlar ortaya çıktı

Tokat’ta 12 Aralık günü oynanan ’Kanlı Nigar’ oyunu esnasında sahneye çıkan ve 'Organizatörlerden paramızı alamadık' diye seyirciye dert yanan yönetmen ve oyuncu Suphi Yüksekcan, sahnede dayak yemişti. Şimdi de organizatör firma, yönetmenin kendilerine mesajla tehdit ettiği öne sürdü.

Sahnede tiyatro oyuncusuna dayakta yeni gelişme! Mesajlar ortaya çıktı

Sadık Şendil'in müzikal oyunu 'Kanlı Nigar'ı Tokat’a getiren organizasyon firmasının sorumlusu Ferhat Açıkgöz, sahnede gerçekleşen darp olayını kesinlikle tasvip etmediklerini söyleyerek, olayın sorumlusu S.Ş. ile yollarını ayırdıklarını söyledi.

Parasının tamamını alamadığına dair Abdullah Yüksekcan’ın oyun ortasında seyirciye hitaben yaptığı konuşmanın gerçeği yansıtmadığını söyleyen Açıkgöz, oyuncunun darp edilmeden önce oyun esnasında kısa mesajlarla benzer bir konuşma gerçekleştireceğine dair kendilerini tehdit ettiğini söyledi.

Yüksekcan’ın almadığını iddia ettiği paraların dekontlarının ellerinde olduğunu da söyleyen Açıkgöz, afişlerinde 32 kişi olarak geleceklerini beyan ettikleri oyunun 14 kişi ile dekorsuz olarak sahnelendiğini söyledi.

'TİYATROCULARIN TAMAMEN PLANLI BİR ORGANİZASYONUYDU'

Açıkgöz yaptığı açıklamada, "Tiyatrocular tarafından tamamen planlı bir organizasyondu. Daha önce kuliste de zaten bize tehdit mesajlarını gönderdiler. ’Biz sizi rezil edeceğiz, herkesin ismini vereceğiz’ diye bize ifadelerde bulundular zaten. Biz yaşanan şiddet olayını tasvip etmiyoruz. Her ne kadar karşı taraftan bir tahrik de olsa, arkadaşımız tarafından bir şiddet olayı oldu. Biz yollarımızı ayırdık o arkadaşımızla. Abdullah Bey parasını alamadığından söz ediyor sahnede. ’Paranın tamamını vermediler’ diyor. ’Sizlerin gözü önünde bizi dolandırıyorlar, biz Ankara’dan çıktık geldik’ diyorlar. Öncelikle Abdullah Bey ile aramızda bizim sözleşme var. Anlaştığımız bir rakam var. Biz Abdullah Bey’e Tokat’a gelmeden önce bile yaptığımız ödemeler ortadadır.

Tokat’a geldiklerinde anlaşmaya uymamışlardır. 32 kişi oynamaları gereken oyunu 14 kişi gibi bir rakamla oynamışlardır. Oyunda dekor dahi yoktu. Biz paramızın yüzde 20’lik bir kısmını almadık diye televizyonlarda açıklamalara bulundu. Bizdeki görüntülerde ise ’bizim paramızın tamamını vermediler’ diye bir açıklamada bulundu kendileri" dedi.


En Çok Aranan Haberler