HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Saldırıya uğrayan başkan hayatını kaybetti

Saldırıya uğrayan başkan hayatını kaybetti

Bursa'nın Gürsu ilçesi Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız 20 Mayıs'ta makamında silahlı saldırıya uğramıştı. Cüneyt Yıldız, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen ve belediyede zabıta memuru olarak görev yapan Fevzi B.'nin olayın ardından siyah bir araçla kaçtığı tespit edilmiş ve yakalanması için çalışma başlatılmıştı. Daha sonra Yozgat'ta polise teslim olan Fevzi B. tutuklandı.

Saldırı sırasında Yıldız'ın yanında bulunan şoförü Yener Şimşek de karnından yaralandı ve hastanede tedavi altına alındı.

Siyasetçilere peş peşe saldırılar

CHP Adana 1. sıra milletvekili adayı Elif Doğan Türkmen, bugün düzenlenen saldırıda bacaklarına isabet eden 3 kurşunla yaralandı. Türkmen'in hayati tehlikesi yok. Türkmen saldırının "korkutma amaçlı” olduğunu söyledi.

Cumartesi günü de AK Parti Adana Milletvekili Adayı Ramazan Demir, seçim çalışmaları sırasında uğradığı bıçaklı saldırıda yaralanmıştı. Demir'in hayati tehlikesi bulunmuyor.Demir'i 3 bıçak darbesiyle yaraladığı iddiasıyla yakalanan 31 yaşındaki Faruk S. tutuklandı. 22 yaşındaki Muhammet F. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: AA, Al Jazeera

aljazeeraturk

CHP'li adaya silahlı saldırı

Kalp krizi geçiren sürücüye gaz

Irak'tan Carter'a 'irade' yanıtı

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler